Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

TOYOTA LAND CRUISER 200 CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2022)
TOYOTA LAND CRUISER 200 CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2022)
22 990 Ft
20 990 Ft

TOYOTA LAND CRUISER 200 CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2022)

TOYOTA LAND CRUISER 200 CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2022)
TOYOTA LAND CRUISER 200 (2008-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
TOYOTA LAND CRUISER 200 (2008-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
9
Kezdete: 2024.05.07   A készlet erejéig!
Megtakarítás 2 000 Ft
20 990 Ft
22 990 Ft
Részletek
A Toyota Land Cruiser 200 csomagtértálca egy kiváló minőségű, speciálisan tervezett kiegészítő a 2008 és 2022 közötti modellekhez. Ez a könnyű, de erős csomagtértálca egy nagyszerű megoldás a csomagtartó tisztán és rendezetten tartására, valamint az autóban szállított tárgyak biztonságos elhelyezésére.

Az 21060 cikkszámmal ellátott csomagtértálca kiváló minőségű műanyagból készült, ami ellenáll az ütéseknek és az időjárási viszonyoknak is. A precíz méreteknek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a Toyota Land Cruiser 200 csomagtartójába, így könnyedén behelyezhető és kivehető, valamint stabilan tartja a szállított tárgyakat.

A csomagtértálca különleges kialakításának köszönhetően könnyedén tisztítható és karbantartható, így hosszú élettartamú és strapabíró kiegészítője lesz autójának. A precíz kidolgozásnak köszönhetően nemcsak praktikus, hanem esztétikus megjelenést is kölcsönöz a csomagtartónak.

Az Toyota Land Cruiser 200 csomagtértálca ideális választás mindazoknak, akik szeretik rendben tartani autójuk csomagtartóját, valamint biztonságosan, karbantartva szállítani a szükséges tárgyakat. A könnyű és praktikus kialakításnak köszönhetően egyszerűen kezelhető és szerelhető fel a csomagtérbe.

Összességében a Toyota Land Cruiser 200 csomagtértálca egy remek választás, ha praktikus és esztétikus megoldást keres csomagtartója rendezett és biztonságos elrendezésére. Bízhat benne, hogy ez a kiegészítő hosszú távon hű társául szolgál autójának.
Adatok
Cikkszám:
21060
Kiegészítő termékek