Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

TOYOTA RAV4 (III) CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2013)
TOYOTA RAV4 (III) CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2013)
16 990 Ft
15 490 Ft

TOYOTA RAV4 (III) CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2013)

TOYOTA RAV4 (III) CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2013)
TOYOTA RAV4 (III) (2006-2013) CSOMAGTÉRTÁLCA (RUGALMAS MŰANYAG)
TOYOTA RAV4 (III) (2006-2013) CSOMAGTÉRTÁLCA (RUGALMAS MŰANYAG)
TOYOTA RAV4 (III) (2006-2013) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
TOYOTA RAV4 (III) (2006-2013) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
9
Kezdete: 2024.05.09   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 500 Ft
15 490 Ft
16 990 Ft
Részletek
A Toyota RAV4 (III) csomagtértálca ideális kiegészítője lehet az autódnak, ha szeretnéd rendben tartani a csomagtartót és megóvni a padlóját a kosztól, folyadékoktól és sérülésektől. A csomagtértálca speciálisan a 2006 és 2013 között gyártott Toyota RAV4 (III) modellekhez lett tervezve, így tökéletes illeszkedést biztosít az autód csomagtartójához.

A 21057-es cikkszámmal ellátott csomagtértálca strapabíró anyagból készült, így hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantál. A tálcának köszönhetően könnyedén takarítható és tisztán tartható a csomagtartód, hiszen csak ki kell emelni és lemosni, ha szükséges.

A csomagtértálca nemcsak a csomagtér tisztaságáról gondoskodik, hanem védi a padlót is a sérülésektől. Ha a csomagtérbe kerül folyadék vagy szennyeződés, nem kell aggódnod a szőnyeg vagy a padló rongálódása miatt, hiszen a tálcának köszönhetően azok sértetlenek maradnak.

A csomagtértálca könnyedén telepíthető és állítható a csomagtér méreteihez, így maximálisan ki tudod használni az autód tárolóterét anélkül, hogy bármilyen sérülésveszélyt vagy szennyeződést kellene kockáztatnod. A rugalmas anyagnak köszönhetően könnyen hajtogatható és tárolható, ha éppen nincs rá szükséged.

Összességében a Toyota RAV4 (III) csomagtértálca (2006-2013) rendkívül praktikus és hasznos kiegészítője lehet az autódnak, ha szeretnéd megőrizni a csomagtér tisztaságát és az autó padlóját. Megerősített anyagával és könnyű tisztíthatóságával segít megőrizni az autód esztétikus megjelenését, valamint megóvni a padlót a sérülésektől. Ne hagyd ki ezt a kiváló minőségű tartozékot, és gondoskodj a Toyota RAV4 csomagtartójának hosszú élettartamáról!
Adatok
Cikkszám:
21057
Kiegészítő termékek