Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

SKODA SUPERB I. (3U) CSOMAGTÉRTÁLCA (2002-2008)
SKODA SUPERB I. (3U) CSOMAGTÉRTÁLCA (2002-2008)
15 990 Ft
14 990 Ft

SKODA SUPERB I. (3U) CSOMAGTÉRTÁLCA (2002-2008)

SKODA SUPERB I. (3U) CSOMAGTÉRTÁLCA (2002-2008)
SKODA SUPERB I. (3U) (2002-2008) CSOMAGTÉRTÁLCA
SKODA SUPERB I. (3U) (2002-2008) CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.05.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
14 990 Ft
15 990 Ft
Részletek
A Skoda Superb I. (3U) csomagtértálca egy kiváló minőségű, speciálisan tervezett tartós műanyag alkatrész, amely pontosan illeszkedik az autó csomagterébe. A 2002 és 2008 között gyártott modellekhez megfelelő tartalmazza a cikkszám 21016-ot.

Ez a csomagtértálca kifejezetten arra lett tervezve, hogy megakadályozza az autó csomagterében lévő tárgyak csúszkálását és károsítását. A speciális anyagból készült felülete megakadályozza a csúszást, így biztosítva a szállított áruk stabilitását és biztonságát.

A Skoda Superb I. (3U) csomagtértálca könnyen tisztítható és higiénikus megoldás a csomagtér rendben tartására. Egyszerűen kiemelhető és letisztítható, így könnyen eltávolíthatók belőle a kosz, szennyeződések vagy foltok.

Ez a tartozék rendkívül praktikus és hasznos kiegészítője lehet az autó csomagterének, és jelentősen megkönnyítheti a mindennapi használatát. A precíz méreteknek köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autó csomagterébe, és könnyen beilleszthető a helyére.

A Skoda Superb I. (3U) csomagtértálca tartós és strapabíró, így hosszú távon is megbízható védelmet nyújt az autó csomagtere számára. Könnyen kezelhető és hasznos lehetőség a rendszerezett és áttekinthető csomagteret biztosításában.

A Skoda Superb I. (3U) csomagtértálca egy praktikus és kiváló minőségű kiegészítő, amely segít megőrizni az autó csomagterének tisztaságát és rendezettségét. A cikkszám 21016-al ellátva könnyedén beazonosítható és megrendelhető a szükséges modellekhez.
Adatok
Cikkszám:
21016
Kiegészítő termékek