Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

RENAULT MEGANE III. CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2016)
RENAULT MEGANE III. CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2016)
13 490 Ft
12 490 Ft

RENAULT MEGANE III. CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2016)

RENAULT MEGANE III. CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2016)
RENAULT MEGANE III. (2009-2015) (3 - 5 AJTÓS) CSOMAGTÉRTÁLCA (RUGALMAS MŰANYAG)
RENAULT MEGANE III. (2009-2015) (3 - 5 AJTÓS) CSOMAGTÉRTÁLCA (RUGALMAS MŰANYAG)
RENAULT MEGANE III. (2009-2015) (3 - 5 AJTÓS) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
RENAULT MEGANE III. (2009-2015) (3 - 5 AJTÓS) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
RENAULT MEGANE III. (2009-2015) (3 - 5 AJTÓS) CSOMAGTÉRTÁLCA (DESIGN GUMI)
RENAULT MEGANE III. (2009-2015) (3 - 5 AJTÓS) CSOMAGTÉRTÁLCA (DESIGN GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
7
Kezdete: 2024.05.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
12 490 Ft
13 490 Ft
Részletek
A Renault Megane III. csomagtértálcája egy praktikus és kényelmes kiegészítő az autód számára, amely megvédi az autó csomagterét a szennyeződésektől, kisebb sérülésektől és nedvességtől. Ez a csomagtértálca kifejezetten az 2009-2016 között gyártott modellekhez lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik a járműd alakjához és méretéhez.

A csomagtértálca anyaga könnyű, de nagyon strapabíró, így hosszú éveken át biztosítja az autó csomagtartójának védelmét. Az extra magas peremei megakadályozzák, hogy a folyadékok kiszivároghassanak a csomagtérbe, így megóvják a padlót a nedvességtől és a kosztól. Ezen kívül könnyen tisztítható, csak egyszerűen le kell törölni, ha szennyeződés éri.

A csomagtértálca nem csupán praktikus, hanem esztétikus kiegészítője is a Renault Megane III. belső terének. Stílusos megjelenése és pontos illeszkedése miatt szinte észrevétlenül illeszkedik az autó csomagtartójába, így nem rontja az autó belső dizájnját. Emellett könnyűsúlya miatt könnyen kezelhető és áthelyezhető, így akár az autómosóba is könnyedén magaddal viheted.

A csomagtértálca használata nagyban megkönnyíti az autó csomagtartójának rendben tartását. Nem kell aggódnod a koszos cipőktől, nedves esőkabátoktól vagy bármi más szennyeződéstől, ami szétterílne a csomagtérben. Egyszerűen csak tedd bele a tálcát, és mindig tiszta és rendezett lesz az autód csomagtartója.

Védd meg autódat és ne engedd, hogy a különböző szennyeződések és nedvesség megrongálják a csomagtér belső részét. Szerezd be a Renault Megane III. csomagtértálcát (cikkszám: 20991) és élvezd a kényelmet és a tisztaságot az autódban! Gazdaságos és tartós megoldás, amely hosszú távon is megéri az árát.
Adatok
Cikkszám:
20991
Kiegészítő termékek