Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

OPEL INSIGNIA CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2017)
OPEL INSIGNIA CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2017)
16 990 Ft
15 990 Ft

OPEL INSIGNIA CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2017)

OPEL INSIGNIA CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2017)
OPEL INSIGNIA (2008-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (4 - 5 AJTÓS) (Rugalmas műanyag)
OPEL INSIGNIA (2008-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (4 - 5 AJTÓS) (Rugalmas műanyag)
OPEL INSIGNIA (2008-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (4 - 5 AJTÓS ) (SZILIKON GUMI)
OPEL INSIGNIA (2008-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (4 - 5 AJTÓS ) (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.05.04   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
15 990 Ft
16 990 Ft
Részletek
Az Opel Insignia csomagtértálcája egy kiváló minőségű, strapabíró műanyagból készült tartó, amely tökéletesen illeszkedik az autó csomagtartójába. A tartó egy speciális formatervezésű, hogy pontosan illeszkedjen a csomagtartó alakjához, így maximális védelmet nyújt a kosz, nedvesség és egyéb szennyeződések ellen.

A csomagtértálca nagyon könnyen tisztítható, egyszerűen lemosható vízzel és enyhe tisztítószerrel, így mindig tiszta és friss marad. A tartó kialakítása lehetővé teszi, hogy a csomagtérben lévő dolgok ne csússzanak el vagy ne mozogjanak, így megakadályozva a sérüléseket és a szennyeződések terjedését.

Az Opel Insignia csomagtértálcája teljes mértékben megfelel az autó gyári specifikációinak, így nincs szükség semmilyen extra műveletre vagy eszközre a beszereléséhez. Egyszerűen csak illessze be a tartót a csomagtérbe, és máris készen áll a használatra.

A csomagtértálca cikkszáma 20956, és speciálisan az 2008-2017-es Opel Insignia modellekhez lett tervezve. Az Opel Insignia csomagtértálcája ideális választás minden olyan autótulajdonos számára, akik szeretnék védeni autójuk csomagtartóját és könnyen tisztán tartani azt.

Vásárolja meg az Opel Insignia csomagtértálcát még ma, és élvezze az extra védelmet és kényelmet az autója csomagtartójában!
Adatok
Cikkszám:
20956
Kiegészítő termékek