Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

NISSAN X-TRAIL (T31) CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2014)
NISSAN X-TRAIL (T31) CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2014)
14 490 Ft
13 490 Ft

NISSAN X-TRAIL (T31) CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2014)

NISSAN X-TRAIL (T31) CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2014)
NISSAN X-TRAIL (T31) (2007-2014) CSOMAGTÉRTÁLCA (RUGALMAS MŰANYAG)
NISSAN X-TRAIL (T31) (2007-2014) CSOMAGTÉRTÁLCA (RUGALMAS MŰANYAG)
NISSAN X-TRAIL (T31) (2007-2014) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
NISSAN X-TRAIL (T31) (2007-2014) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
7
Kezdete: 2024.05.04   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
13 490 Ft
14 490 Ft
Részletek
A Nissan X-Trail (T31) csomagtér tálcája egy kiváló minőségű, tökéletesen illeszkedő kiegészítő a jármű csomagteréhez. A tálcát speciálisan tervezték és gyártották a Nissan X-Trail (T31) típusú autókhoz, így tökéletesen illeszkedik a csomagtér méreteihez, anélkül hogy bármilyen módosításra lenne szükség a jármű belsejében.

Ez a csomagtér tálca kiváló védelmet nyújt a jármű csomagterében található felületeknek a kosz, nedvesség, folyadékok és egyéb szennyeződések ellen. A kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen és egyszerűen megtisztítsa a tálcát, ha szükséges, anélkül hogy bármilyen kárt okozna az autó belsejében.

Ezen kívül, a Nissan X-Trail (T31) csomagtértálca rendkívül tartós és strapabíró, így hosszú távon is megfelelő védelmet nyújt a csomagterének. A tálcát könnyen beillesztheti és kiveheti a járműből, így gyorsan és egyszerűen cserélheti, ha szükséges.

A csomagtértálca állítható szélű, így könnyen és pontosan illesztheti a jármű csomagterének alakjához. Ezáltal teljes védelmet nyújt a csomagterei aljának és oldalainak, és megakadályozza a szennyeződések behatolását az autó belsejébe.

Ha szeretné védeni a Nissan X-Trail (T31) csomagterét a mindennapos használat során felmerülő szennyeződésektől és károktól, akkor a 20942 cikkszámú csomagtértálca ideális választás lehet az Ön számára. Rendelje meg még ma, és élvezze a maximális védelmet és tartósságot a járművének csomagterében!
Adatok
Cikkszám:
20942
Kiegészítő termékek