Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

MITSUBISHI OUTLANDER CSOMAGTÉRTÁLCA (2002-2007)
MITSUBISHI OUTLANDER CSOMAGTÉRTÁLCA (2002-2007)
14 990 Ft
13 990 Ft

MITSUBISHI OUTLANDER CSOMAGTÉRTÁLCA (2002-2007)

MITSUBISHI OUTLANDER CSOMAGTÉRTÁLCA (2002-2007)
MITSUBISHI OUTLANDER (2002-2007) CSOMAGTÉRTÁLCA
MITSUBISHI OUTLANDER (2002-2007) CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
7
Kezdete: 2024.04.24   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
13 990 Ft
14 990 Ft
Részletek
A Mitsubishi Outlander csomagtértálca egy kiváló minőségű és praktikus kiegészítő az autókban. Ez a 20926 cikkszámú csomagtér tálcát kifejezetten az 2002-2007 között gyártott Mitsubishi Outlander modellekhez tervezték, így tökéletes illeszkedést biztosít a gépkocsi csomagtartójában.

Ez a csomagtértálca rendkívül hasznos az autóban szállított tárgyak szervezése és védelme szempontjából. A speciális kialakításnak köszönhetően könnyen beilleszthető a csomagtérbe, és segít megakadályozni, hogy a kisebb tárgyak elcsússzanak vagy szétszóródjanak az autózás során. Emellett segít megvédeni a csomagtér belső felületét az esetleges sérülésektől és szennyeződésektől.

A csomagtértálca anyaga strapabíró, könnyen tisztítható műanyag, amely hosszú élettartamot biztosít a terméknek. Ezen kívül könnyű súlya miatt könnyen kezelhető és cipelhető, így könnyen átrendezheti a csomagtér tartalmát szükség szerint.

A Mitsubishi Outlander csomagtértálca egyszerű, mégis stílusos kiegészítő az autóterepért, amely segít megőrizni a gépkocsi csomagtartójának tisztaságát és rendezettségét. Ha szeretné megvédeni az autója belső felületeit, és könnyebbé tenni a mindennapi használat során, akkor ez a csomagtértálca ideális választás az Ön számára.

Ne habozzon, rendelje meg még ma a Mitsubishi Outlander csomagtértálcát, és élvezze annak számos előnyeit az autózás során!
Adatok
Cikkszám:
20926
Kiegészítő termékek