Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

MITSUBISHI CARISMA CSOMAGTÉRTÁLCA (1999-2004)
MITSUBISHI CARISMA CSOMAGTÉRTÁLCA (1999-2004)
14 990 Ft
13 990 Ft

MITSUBISHI CARISMA CSOMAGTÉRTÁLCA (1999-2004)

MITSUBISHI CARISMA CSOMAGTÉRTÁLCA (1999-2004)
MITSUBISHI CARISMA (1999-2004) CSOMAGTÉRTÁLCA (4 AJTÓS - SEDAN)
MITSUBISHI CARISMA (1999-2004) CSOMAGTÉRTÁLCA (4 AJTÓS - SEDAN)
MITSUBISHI CARISMA (1999-2004) CSOMAGTÉRTÁLCA (5 AJTÓS)
MITSUBISHI CARISMA (1999-2004) CSOMAGTÉRTÁLCA (5 AJTÓS)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
7
Kezdete: 2024.04.24   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
13 990 Ft
14 990 Ft
Részletek
A Mitsubishi Carisma csomagtértálca a jármű hátsó csomagterének optimális védelmét és rendezettségét biztosítja. A tartozék egy ergonomikus formaú, pontosan az adott típusra tervezett műanyag tálcából áll, mely pontosan illeszkedik a csomagtér alakjához és méretéhez.

A csomagtértálca kiváló minőségű anyagból készült, amely ellenáll az időjárási hatásoknak, a nedvességnek, a karcoknak és a vegyszereknek. Így biztosítja a csomagtér hosszú távú védelmét és tisztaságát. A mélyedések és kiemelések segítenek abban, hogy a csomagok és egyéb tárgyak ne csússzanak vagy billegjenek szállítás közben.

Az 1999-2004 között gyártott Mitsubishi Carisma modellekhez tervezett csomagtértálca pontos illeszkedést biztosít, így nincs szükség semmilyen átalakításra vagy módosításra a beszerelés során. Egyszerűen csak helyezze be a tálcát a csomagtérbe, és máris használhatja annak előnyeit.

A csomagtértálca használata nem csupán a csomagtér tisztaságát, hanapságít, hanem segít megőrizni a jármű értékét is. A kavart, sérült, koszos csomagtér nem csupán esztétikailag zavaró, de a további karbantartási költségeket is növelheti. A csomagtértálca könnyen tisztítható, így a csomagtér mindig rendezett és higiénikus marad.

A Mitsubishi Carisma csomagtértálca (cikkszám: 20924) ideális tartozék minden olyan autótulajdonos számára, aki fontosnak tartja járműve ápoltságát és védelmét. A praktikus kialakításnak köszönhetően könnyedén használható, és nélkülözhetetlen kiegészítője lehet a mindennapi autózásnak. Ne hagyja, hogy a csomagok vagy egyéb tárgyak állandóan kavargó, koszos állapotban legyenek a csomagtérben, válassza a Mitsubishi Carisma csomagtértálcát és élvezze a rendet és tisztaságot az autója hátsó részében!
Adatok
Cikkszám:
20924
Kiegészítő termékek