Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

MITSUBISHI PAJERO CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2018)
MITSUBISHI PAJERO CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2018)
17 490 Ft
16 490 Ft

MITSUBISHI PAJERO CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2018)

MITSUBISHI PAJERO CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2018)
MITSUBISHI PAJERO (2006-2016) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
MITSUBISHI PAJERO (2006-2016) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
MITSUBISHI PAJERO (2006-2016) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
MITSUBISHI PAJERO (2006-2016) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.24   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
16 490 Ft
17 490 Ft
Részletek
A Mitsubishi Pajero csomagtértálca egy kiváló minőségű, strapabíró kiegészítő, amely tökéletesen illeszkedik a 2006-2018 közötti gyártási években előállított Mitsubishi Pajero modellek csomagtartójába. Ez a praktikus kiegészítő segít megóvni autód csomagtartóját a kosztól, szennyeződésektől és egyéb káros hatásoktól, így hosszú távon megőrzi autód értékét és esztétikai állapotát.

A csomagtértálca anyaga könnyű, de nagyon ellenálló, így könnyen kezelhető és tisztítható. A speciális kialakításnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik autója csomagtartójába, így maximális védelmet biztosít az alatta lévő felületnek. A tálcát könnyen ki lehet emelni és tisztítani, így mindig könnyen tartható anélkül, hogy sok időt kellene rászánni.

A csomagtértálca nemcsak védelmet nyújt autód csomagtartójának, hanem rendkívül praktikus is. Segít rendet tartani a csomagtartóban, és megakadályozza, hogy a szállított tárgyak elmozduljanak vagy Önre terheljenek hosszabb utak során. Így biztonságosan lehet szállítani bármit a csomagtartóban anélkül, hogy aggódnia kellene a szennyeződések vagy sérülések miatt.

A 2006-2018 közötti Mitsubishi Pajero modellekhez tervezett csomagtértálca könnyen beszerelhető, nem igényel semmilyen speciális eszközt vagy szakértelmet. Egyszerűen helyezze bele a csomagtartóba, és máris használhatja annak minden előnyét. A tálcát könnyedén tisztíthatja és karbantarthatja, így hosszú éveken át szolgál Önnek és autójának.

Ha Ön is szeretné megóvni autója csomagtartóját a szennyeződésektől és káros hatásoktól, valamint mindig rendet és tisztaságot szeretne tartani benne, akkor válassza a Mitsubishi Pajero csomagtértálcát. Ez a kiváló minőségű kiegészítő garantáltan megfelel minden igényének, és hosszú távon is megőrzi autója csomagterét. Ne habozzon, rendeljen most, és élvezze az autója csomagterének tisztaságát és rendjét!
Adatok
Cikkszám:
20923
Kiegészítő termékek