Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

MAZDA 2 (DE) CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2014)
MAZDA 2 (DE) CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2014)
12 490 Ft
11 490 Ft

MAZDA 2 (DE) CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2014)

MAZDA 2 (DE) CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2014)
MAZDA 2 (DE) (2007-2014) CSOMAGTÉRTÁLCA
MAZDA 2 (DE) (2007-2014) CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
8
Kezdete: 2024.04.24   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A Mazda 2 (DE) csomagtértálca egy kiváló minőségű és praktikus autókiegészítő, mely tökéletesen illeszkedik a 2007 és 2014 között gyártott Mazda 2 modellhez. Ezt a terméket a hosszútávú használat és a kényelmes autózás érdekében tervezték és fejlesztették, hogy maximális védelmet biztosítson az autó csomagtartójának.

Ez a csomagtértálca speciális anyagból készült, amely ellenáll az összes olyan külső hatásnak, mint például a nedvesség, a kosz vagy az egyéb szennyeződések. Ennek köszönhetően könnyen tisztán tartható, és hosszú ideig megőrzi eredeti állapotát anélkül, hogy megváltozna a színe vagy a szerkezete.

A csomagtértálca kialakítása precíz és pontos méretekkel rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik az autó csomagtartójába anélkül, hogy bárhol meglazulna vagy elmozdulna. Ennek köszönhetően biztosítva van az optimális védelem az autó hátsó részében a szennyeződések, folyadékok vagy egyéb káros hatások ellen.

A csomagtértálca könnyen és gyorsan telepíthető az autóba, nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértői segítségre. Egyszerűen csak helyezze be a csomagtérbe, és már használhatja is azt a mindennapi tevékenységei során. Emellett könnyen eltávolítható és tisztítható, így mindig rendben tarthatja autója hátsó részét.

Összességében a Mazda 2 (DE) csomagtértálca egy igazán hasznos és praktikus autókiegészítő, ami megkönnyíti az autózás mindennapi teendőit, és védelmet nyújt az autó csomagtartójának a szennyeződésekkel és más káros hatásokkal szemben. Ha fontos számodra, hogy autód mindig tiszta és rendezett legyen, akkor ez a csomagtértálca ideális választás lehet számodra!
Adatok
Cikkszám:
20901
Kiegészítő termékek