Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

KIA SOUL (AM) CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2014)
KIA SOUL (AM) CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2014)
14 490 Ft
13 490 Ft

KIA SOUL (AM) CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2014)

KIA SOUL (AM) CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2014)
KIA SOUL (AM) (2009-2014) CSOMAGTÉRTÁLCA (M - L) (SZILIKON GUMI)
KIA SOUL (AM) (2009-2014) CSOMAGTÉRTÁLCA (M - L) (SZILIKON GUMI)
KIA SOUL (AM) (2009-2014) CSOMAGTÉRTÁLCA (XL) (SZILIKON GUMI)
KIA SOUL (AM) (2009-2014) CSOMAGTÉRTÁLCA (XL) (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
7
Kezdete: 2024.04.22   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
13 490 Ft
14 490 Ft
Részletek
A KIA Soul (AM) csomagtértálca egy tökéletes kiegészítő kelléke autódnak, ha egy rendezett és tiszta csomagtartóra vágysz. Ez a speciálisan a KIA Soul 2009 és 2014 közötti modellekhez tervezett csomagtértálca pontosan illeszkedik az autód csomagtartójába, így maximális védelmet nyújt a felületnek a szennyeződésektől és sérülésektől.

A csomagtértálca anyaga magas minőségű, strapabíró műanyag, amely könnyen tisztítható és hosszú élettartamot biztosít. A talp része texturált kialakítású, hogy megakadályozza a tárgyak csúszkálását szállítás közben. A perem kialakítása pedig megakadályozza, hogy a folyadékok kiszivároghassanak és megrongálják az autó csomagtartóját.

A KIA Soul csomagtértálca könnyen telepíthető, egyszerűen csak helyezd el a csomagtér alján, és máris készen állsz az utazásra. A pontos kialakításnak köszönhetően minden sarokban és szélen tökéletesen illeszkedik, így nem kell aggódnod az esetleges elcsúszás vagy mozgás miatt.

Ennek a csomagtértálcának köszönhetően könnyen rendezheted az autód csomagterét, és megakadályozza a csomagtér szennyeződéseit és sérüléseit. Ha gyakran szállítasz különböző tárgyakat, akkor ez a kiegészítő nélkülözhetetlen lesz az autódban.

Végezetül, a KIA Soul (AM) csomagtértálca (2009-2014) cikkszáma: 20894 egy praktikus és hasznos tartozék, amely nemcsak megvédi az autód csomagtartóját, de stílusos megjelenést is kölcsönöz neki. Ne várj tovább, szerezd be ezt a kiváló minőségű csomagtértálcát, és élvezd az autód tisztaságát és rendezettségét minden utazás során.
Adatok
Cikkszám:
20894
Kiegészítő termékek