Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

KIA PICANTO (SA) CSOMAGTÉRTÁLCA (2004-2011)
KIA PICANTO (SA) CSOMAGTÉRTÁLCA (2004-2011)
11 990 Ft
10 990 Ft

KIA PICANTO (SA) CSOMAGTÉRTÁLCA (2004-2011)

KIA PICANTO (SA) CSOMAGTÉRTÁLCA (2004-2011)
KIA PICANTO (SA) (2004-2011) CSOMAGTÉRTÁLCA
KIA PICANTO (SA) (2004-2011) CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
8
Kezdete: 2024.04.22   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 990 Ft
11 990 Ft
Részletek
A KIA Picanto csomagtértálca egy praktikus és hasznos kiegészítő a 2004-2011 között gyártott modellekhez. Ez a cikkszámmal ellátott tartozék egy speciálisan tervezett tálcát jelent, melynek fő feladata a csomagtér védelme és rendezettsége.

A csomagtértálca anyaga strapabíró, könnyen tisztítható műanyag, mely védi a csomagtér padlóját a szennyeződésektől, folyadékoktól és sérülésektől. A formatervezett tálcának köszönhetően könnyen felfekszik a csomagtér padlójára, így biztosítva, hogy mindenhol tökéletesen illeszkedjen.

A KIA Picanto csomagtértálca szélesebb körűvé teszi a csomagtér használatát, segítségével könnyen rendszerezhetők a kisebb tárgyak, így elkerülhető a zavaró és veszélyes összevisszaság. Ráadásul könnyedén kivehető, így könnyen tisztítható és karbantartható.

Ez a csomagtértálca nem csupán védelmet nyújt a csomagtérnek, hanem esztétikai értéket is képvisel a KIA Picanto belső térén. A matt fekete szín elegáns megjelenést kölcsönöz az autó csomagtérének, így a praktikum mellett a stílusra is odafigyelhetünk.

A KIA Picanto csomagtértálca könnyen beépíthető és használata is egyszerű. Csak ki kell helyezni a csomagtér padlóját, és már készen is vagyunk a használatra. Ez a kiegészítő ideális választás mindazok számára, akik szeretnék megvédeni autójuk csomagtérét, és rendszerezni a szállított tárgyakat.

A 2004-2011 között gyártott KIA Picanto modellekhez tervezett csomagtértálca egy praktikus és megbízható kiegészítő, mely nemcsak megvédi a csomagtér padlóját, hanem segítségével könnyedén rendszerezhetjük és tisztán tarthatjuk az autó belső terét is. Legyen szó bevásárlásról, kirándulásról vagy bármilyen szállítási feladatról, ez a csomagtértálca a segítségedre lesz. Ne hagyd ki ezt a praktikus kiegészítőt, és gondoskodj a KIA Picanto csomagtérjének megfelelő védelméről és rendszerezéséről!
Adatok
Cikkszám:
20892
Kiegészítő termékek