Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

KIA CERATO CSOMAGTÉRTÁLCA (2004-2008)
KIA CERATO CSOMAGTÉRTÁLCA (2004-2008)
15 190 Ft
14 190 Ft

KIA CERATO CSOMAGTÉRTÁLCA (2004-2008)

KIA CERATO CSOMAGTÉRTÁLCA (2004-2008)
KIA CERATO (2004-2008) CSOMAGTÉRTÁLCA (4 AJTÓS - SEDAN)
KIA CERATO (2004-2008) CSOMAGTÉRTÁLCA (4 AJTÓS - SEDAN)
KIA CERATO (2004-2008) CSOMAGTÉRTÁLCA (5 AJTÓS)
KIA CERATO (2004-2008) CSOMAGTÉRTÁLCA (5 AJTÓS)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
7
Kezdete: 2024.04.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
14 190 Ft
15 190 Ft
Részletek
Az 2004-2008 között gyártott Kia Cerato csomagtértálca egy kiváló minőségű és praktikus kiegészítő a járműved számára. Ez a speciálisan tervezett tálcát az autó csomagterébe helyezheted, hogy védelmet biztosíts a padlónak és megakadályozd a kosz és a folyadékok bejutását az autó börébe.

A csomagtértálca anyaga magas minőségű, ellenálló műanyagból készült, amely ellenáll a súrlódásnak és a sérüléseknek, és könnyen tisztítható. A tálcát úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen a Kia Cerato csomagtárába, így nem csak védelmet nyújt, hanem esztétikailag is passzol az autó belsejéhez.

A csomagtértálca segít megőrizni az autó csomagterének tisztaságát és megakadályozza, hogy a padló sérüléseket szenvedjen a nehéz tárgyak vagy a folyadékok miatt. Ezáltal hosszabb ideig megőrizheted autód értékét és esztétikai állapotát.

A csomagtértálca könnyen telepíthető és eltávolítható, és könnyen tisztítható egy nedves ronggyal vagy szívóval. Rendkívül könnyű kezelni és karbantartani, így ideális választás azok számára, akik szeretik rendben és tisztán tartani autójuk csomagterét.

Ha a Kia Cerato tulajdonosa vagy, és szeretnéd megóvni autódat a kopástól és a szennyeződéstől, a csomagtértálca egy kiváló befektetés lehet. Vásárold meg a 20890-es termékszámú csomagtértálca, és élvezd az autód tiszta és rendezett csomagterét már ma!
Adatok
Cikkszám:
20890
Kiegészítő termékek