Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

KIA CEED (ED) CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2012)
KIA CEED (ED) CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2012)
14 990 Ft
13 990 Ft

KIA CEED (ED) CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2012)

KIA CEED (ED) CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2012)
KIA CEED (ED) (2006-2012) CSOMAGTÉRTÁLCA (RUGALMAS MŰANYAG)
KIA CEED (ED) (2006-2012) CSOMAGTÉRTÁLCA (RUGALMAS MŰANYAG)
KIA CEED (ED) (2006-2012) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
KIA CEED (ED) (2006-2012) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
7
Kezdete: 2024.04.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
13 990 Ft
14 990 Ft
Részletek
A KIA CEED (ED) csomagtértálca egy kiváló minőségű, praktikus és stílusos kiegészítő a 2006 és 2012 közötti gyártott modellekhez. Ennek a tálcának a cikkszáma 20889, és egyaránt használható az összes ELW- és GDW-választott motorváltozathoz.

Ez a csomagtértálca tökéletesen illeszkedik a KIA CEED csomagtartójába, megvédve azt a kosztól, kosztól, nedvességtől és egyéb szennyeződésektől. Így a csomagtér mindig tiszta és rendezett marad, és a szállított tárgyak is biztonságosan helyezhetők el benne.

A tálcát könnyen felhelyezheti és eltávolíthatja a csomagtérből, és könnyen tisztítható is. A kiváló minőségű anyagból készült tálcának nem csak praktikus, hanem esztétikus megjelenése is van, így nemcsak hasznos, de jól is néz ki az autóban.

A KIA CEED (ED) csomagtértálca ideális választás minden olyan autótulajdonosnak, aki szereti rendben tartani csomagtartóját, és fontosnak tartja az autó belső tisztaságát és esztétikus megjelenését. Vásároljon egyet még ma, és élvezze a csomagtér rendjét és a kényelmes szállítást a mindennapok során.

Ne feledje, hogy a KIA CEED (ED) csomagtértálca 20889 cikkszámú, és kifejezetten a 2006 és 2012 közötti modellekhez lett tervezve. Ha Ön ilyen autótulajdonos, ne habozzon, rendelje meg ezt a kiváló kiegészítőt még ma, és tegye autóját még kényelmesebbé és stílusosabbá!
Adatok
Cikkszám:
20889
Kiegészítő termékek