Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HYUNDAI SONATA CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2010)
HYUNDAI SONATA CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2010)
15 990 Ft
14 990 Ft

HYUNDAI SONATA CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2010)

HYUNDAI SONATA CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2010)
HYUNDAI SONATA (2005-2010) CSOMAGTÉRTÁLCA
HYUNDAI SONATA (2005-2010) CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
14 990 Ft
15 990 Ft
Részletek
A Hyundai Sonata csomagtértálca egy nagyszerű kiegészítő az autódhoz, amelynek cikkszáma 20884 és az 2005-2010-es évjáratú modellekhez lett kifejlesztve. A csomagtértálca egyedi formatervének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a csomagtér alakjához, így maximális védelmet nyújt az esetleges szennyeződések és sérülések ellen.

Ez a prémium minőségű csomagtértálca kiváló anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak, szakadásnak és vegyszereknek. A csomagtértálca könnyen tisztítható, egyszerűen lemosható és szárazra törölhető, így mindig tiszta és rendezett marad az autód csomagtartója.

A Hyundai Sonata csomagtértálca nemcsak védelmet nyújt az autód csomagtartójának, hanem praktikus megoldást is kínál a kisebb tárgyak szállításához. A cseppmentes kialakításnak köszönhetően nem folyik ki a szennyeződés a csomagtértálca szélén, így megőrzi a csomagtartó tisztaságát.

Ha értékeled az autód tisztaságát és rendjét, akkor nem hagyhatod ki ezt a kiváló minőségű Hyundai Sonata csomagtértálca kiegészítőt. Nem csak megóvja az autód csomagtartóját, hanem esztétikailag is feldobja az összképet.

Ne habozz tovább, szerezd be a Hyundai Sonata csomagtértálcát az autódhoz és élvezd az extra védelmet és praktikumot, amit nyújtani tud. Legyen a csomagtartód mindig rendezett és tiszta, hogy bármikor készen állj az útra!
Adatok
Cikkszám:
20884
Kiegészítő termékek