Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HYUNDAI I20 (PB) CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2015)
HYUNDAI I20 (PB) CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2015)
13 990 Ft
12 990 Ft

HYUNDAI I20 (PB) CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2015)

HYUNDAI I20 (PB) CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2015)
HYUNDAI I20 (PB) (2008-2015) CSOMAGTÉRTÁLCA
HYUNDAI I20 (PB) (2008-2015) CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
7
Kezdete: 2024.04.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
12 990 Ft
13 990 Ft
Részletek
A Hyundai i20 (PB) csomagtértálca egy praktikus és stílusos kiegészítő, mely tökéletesen illeszkedik az autó csomagtartójába. Ez a kiváló minőségű műanyag tálcába kialakított alakja és méretei révén tökéletesen illeszkedik a Hyundai i20 (PB) modell csomagtartójába, így segít megőrizni a csomagteret tiszta és rendezett állapotban.

Az 20880 cikkszámmal ellátott csomagtértálca strapabíró és könnyen tisztítható anyagból készült, így hosszú élettartamra számíthat vele. A speciális kialakításnak köszönhetően könnyen belehelyezheti a csomagtérbe anélkül, hogy bármi gond lenne az illeszkedéssel.

A csomagtértálca nemcsak a csomagtér tisztaságát és rendjét segíti megőrizni, hanem a benne található tárgyakat is védi a csúszás és sérülések ellen. Ezen kívül könnyen eltávolítható és tisztítható, így akár nedves ruhákkal vagy koszos cipőkkel is használható anélkül, hogy a csomagtér szennyeződne.

Az Hyundai i20 (PB) csomagtértálca egyszerűen és gyorsan felhelyezhető a csomagtartóba, így azonnal használatba veheti a praktikus kiegészítőt. A pontos illeszkedésének köszönhetően nem csúszkál vagy mozog a helyén, így mindig rendben marad a csomagtér tartalma.

Ha szeretné megtartani autója csomagtartóját tisztán és rendezetten, valamint védeni a benne található tárgyakat a sérülésektől és csúszástól, akkor az Hyundai i20 (PB) csomagtértálca a tökéletes választás. Vásároljon most, és élvezze a praktikus és esztétikus kiegészítő nyújtotta előnyöket!
Adatok
Cikkszám:
20880
Kiegészítő termékek