Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HONDA CRV (RD) CSOMAGTÉRTÁLCA (2002-2007)
HONDA CRV (RD) CSOMAGTÉRTÁLCA (2002-2007)
14 990 Ft
13 990 Ft

HONDA CRV (RD) CSOMAGTÉRTÁLCA (2002-2007)

HONDA CRV (RD) CSOMAGTÉRTÁLCA (2002-2007)
HONDA CRV (RD) (2002-2007) CSOMAGTÉRTÁLCA
HONDA CRV (RD) (2002-2007) CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
7
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
13 990 Ft
14 990 Ft
Részletek
A Honda CRV (RD) csomagtér tálcája egy kiváló minőségű, könnyen telepíthető tartozék, amely ideális választás az autó csomagterének védelmére és rendezettségének fenntartására. Az 2002-2007-es évjáratú Honda CRV modellekhez tervezték, így tökéletes illeszkedést garantál az adott járműben.

A csomagtértálca cikkszáma 20874, amely megkönnyíti az azonosítást és a megfelelő termék kiválasztását a Honda CRV tulajdonosok számára. A tálcát strapabíró, könnyen tisztítható anyagból készítették, ami ellenáll a kisebb sérüléseknek, folyadékoknak és egyéb szennyeződéseknek. Ezáltal hosszú élettartamot biztosítva megóvja az autó csomagtartóját a kopástól és károsodástól.

A csomagtértálca pontosan illeszkedik a Honda CRV csomagtartójához, így optimális védelmet nyújt az alatta lévő felületnek. Segít megőrizni az autó belsejét tisztán és rendezetten, miközben könnyebbé teszi a mindennapi használatot és a csomagok biztonságos szállítását.

A csomagtértálca egyszerűen telepíthető és könnyen eltávolítható, így könnyedén tisztán tartható és karbantartható. A speciális kialakításának köszönhetően könnyedén lefolyik róla a folyadék és a szennyeződés, így megóvva a csomagtartót és a jármű belsejét a káros hatásoktól.

A Honda CRV csomagtértálca kiváló választás mindazok számára, akik fontosnak tartják az autójuk védelmét és tisztaságát. Praktikus és funkcionális kiegészítője lehet bármely Honda CRV-nek, és hosszú távon is hozzájárulhat az autó értékének megőrzéséhez és a mindennapi használat kényelméhez. Ne hagyja ki ezt a kiváló minőségű csomagtértálcát, amely az ön Honda CRV-jéhez is tökéletesen passzol!
Adatok
Cikkszám:
20874
Kiegészítő termékek