Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HONDA JAZZ (GD) CSOMAGTÉRTÁLCA (2001-2008)
HONDA JAZZ (GD) CSOMAGTÉRTÁLCA (2001-2008)
14 990 Ft
13 990 Ft

HONDA JAZZ (GD) CSOMAGTÉRTÁLCA (2001-2008)

HONDA JAZZ (GD) CSOMAGTÉRTÁLCA (2001-2008)
HONDA JAZZ (GD) (2001-2008) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
HONDA JAZZ (GD) (2001-2008) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
7
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
13 990 Ft
14 990 Ft
Részletek
A Honda Jazz (GD) csomagtértálca egy praktikus és hasznos kiegészítő a gépkocsidhoz, amely segít megóvni és rendben tartani az autód csomagtartóját. Ez a speciálisan tervezett tálcát pontosan az autód méreteihez és formájához alakították ki, így tökéletesen illeszkedik a csomagtér alakjához.

A csomagtértálca kiváló minőségű, strapabíró anyagból készült, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak, könnyen tisztítható és hosszú élettartamú. A tálcának köszönhetően könnyedén megóvhatod a csomagtér belsejét a kosztól, nedvességtől, folyadékoktól vagy bármilyen más szennyeződéstől. Emellett a tálcának köszönhetően könnyebben lehet rendszerezni a csomagtérben lévő dolgokat, így mindig rendezett és átlátható marad az autód csomagtartója.

Az 20871-es cikkszámmal rendelkező Honda Jazz (GD) csomagtértálca könnyen beépíthető és eltávolítható, így bármikor könnyedén tisztán tarthatod azt, vagy akár lecserélheted más típusú vagy méretű csomagtértálca esetén. A pontos illeszkedés miatt nemcsak esztétikus megjelenést biztosít az autód csomagtartójának, hanem hatékonyan védi és megóvja az autó saját csomagterét is a sérülésektől vagy szennyeződésektől.

Fedezd fel a Honda Jazz (GD) csomagtértálca praktikus és előnyös tulajdonságait, és szerezd be ezt a hasznos kiegészítőt az autódba a jobb rend és tisztaság érdekében! Legyen szó bevásárlókocsiról, sportfelszerelésekről, háziállatokról vagy bármilyen más tárgyról, a csomagtértálca segítségével könnyedén rendben tarthatod az autód csomagterét és védelmet biztosíthatsz annak károsodásai ellen.Így a Honda Jazz (GD) csomagtértálca nemcsak az autó esztétikáját és rendjét szolgálja, hanem hozzájárul ahhoz is, hogy mindig jól szervezett és tiszta legyen az autód csomagtere. Ne hagyd ki ezt a hasznos és praktikus kiegészítőt, és gondoskodj az autódon belüli kényelemről és rendről a Honda Jazz (GD) csomagtértálca segítségével!
Adatok
Cikkszám:
20871
Kiegészítő termékek