Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HONDA ACCORD CSOMAGTÉRTÁLCA (2003-2008)
HONDA ACCORD CSOMAGTÉRTÁLCA (2003-2008)
15 990 Ft
14 990 Ft

HONDA ACCORD CSOMAGTÉRTÁLCA (2003-2008)

HONDA ACCORD CSOMAGTÉRTÁLCA (2003-2008)
HONDA ACCORD (2003-2008) CSOMAGTÉRTÁLCA
HONDA ACCORD (2003-2008) CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
14 990 Ft
15 990 Ft
Részletek
A Honda Accord csomagtértálca egy kiváló minőségű, tartós kiegészítő a 2003-2008 közötti évjáratú Honda Accord modellekhez. Ez a speciálisan tervezett tárolórendszer ideális módszer a csomagtér tisztán és rendezetten tartására, megvédi az autó belső részét a szennyeződésektől, folyadékoktól és sérülésektől.

A csomagtértálca anyaga magas minőségű, könnyen tisztítható műanyag, amely nemcsak ellenáll a kopásnak, de könnyen tisztán tartható is. A tálcának pontos méretei vannak, így tökéletesen illeszkedik a Honda Accord csomagtérjébe, anélkül hogy bármi mozogni vagy elmozdulni tudna. Ezáltal biztosítva van, hogy az összes csomag, eszköz vagy folyadék biztonságosan és stabilan helyezkedjen el a csomagtérben.

Az 20862-es cikkszámmal ellátott Honda Accord csomagtértálca könnyen telepíthető és eltávolítható, így könnyedén tisztán tartható. A precíz kialakításnak köszönhetően a tálcát könnyű elhelyezni és kivenni is a csomagtérből, így a tárolt dolgokhoz egyszerűen hozzáférhetünk.

Ez a csomagtértálca nemcsak praktikus, hanem esztétikailag is vonzó kiegészítője lesz a Honda Accord belső tereinek. Az elegáns fekete szín és az ergonomikus forma tökéletesen illeszkedik a Honda Accord designjához, emelve az autó megjelenését és funkcionalitását.

Összességében a Honda Accord csomagtértálca (2003-2008) 20862-es cikkszámmal rendelkező termék tökéletes választás mindazoknak, akik praktikus és stílusos megoldást keresnek az autójuk csomagtérjének rendezettségére. Bízhatunk benne, hogy ez a tartozék hosszú éveken át szolgálni fogja az Ön igényeit, és a Honda Accord csomagtérében a rend és az átláthatóság mindig megmarad.
Adatok
Cikkszám:
20862
Kiegészítő termékek