Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FORD C-MAX I. CSOMAGTÉRTÁLCA (2002-2010)
FORD C-MAX I. CSOMAGTÉRTÁLCA (2002-2010)
11 490 Ft
10 490 Ft

FORD C-MAX I. CSOMAGTÉRTÁLCA (2002-2010)

FORD C-MAX I. CSOMAGTÉRTÁLCA (2002-2010)
FORD C-MAX I. (2002-2010) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
FORD C-MAX I. (2002-2010) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
FORD C-MAX I. (2002-2010) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
FORD C-MAX I. (2002-2010) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
FORD C-MAX I. (2002-2010) CSOMAGTÉRTÁLCA (DESIGN GUMI)
FORD C-MAX I. (2002-2010) CSOMAGTÉRTÁLCA (DESIGN GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
9
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 490 Ft
11 490 Ft
Részletek
A Ford C-MAX I. csomagtértálca egy kiváló minőségű, praktikus kiegészítő a 2002-2010 között gyártott autókhoz. A cikkszám alapján könnyen azonosítható, így biztos lehet benne, hogy pontosan illeszkedik az autója csomagtartójába.

Ez az alkatrész különlegesen tervezett, hogy segítsen megőrizni a csomagtér rendjét és tisztaságát. A tartósság és stabilitás érdekében erős anyagokból készül, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb súlyokat is elbírjon anélkül, hogy megsérülne.

A csomagtértálca könnyen tisztítható, így gyorsan és egyszerűen eltávolíthatja a szennyeződéseket vagy folyadékokat belőle. Ezen kívül védi a csomagtér burkolatát, így hosszabb távon megőrzi az autó értékét.

Amellett, hogy praktikus és funkciónális, ez a csomagtértálca esztétikailag is vonzó megjelenést kölcsönöz az autójának belső térnek. Így nemcsak hasznos, hanem stílusos kiegészítője lesz az Ön Ford C-MAX I. típusú autójának.

A beszerelése egyszerű és gyors, így Ön akár otthon is könnyedén elvégezheti a telepítést anélkül, hogy szakember segítségét kellene kérnie. Ezzel időt és pénzt takaríthat meg, miközben az autója csomagtartója rendezett és tiszta marad.

Az ilyen csomagtértálcák nagyszerű befektetést jelentenek az autója karbantartásában és védelmében. Használja ki ezt a lehetőséget, és szerezze be Ön is a Ford C-MAX I. csomagtértálcát, hogy még kellemesebbé tegye az autózást és megőrizze járműve értékét hosszú távon is!
Adatok
Cikkszám:
20857
Kiegészítő termékek