Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FORD FIESTA (MK6) CSOMAGTÉRTÁLCA (2002-2008)
FORD FIESTA (MK6) CSOMAGTÉRTÁLCA (2002-2008)
14 990 Ft
13 990 Ft

FORD FIESTA (MK6) CSOMAGTÉRTÁLCA (2002-2008)

FORD FIESTA (MK6) CSOMAGTÉRTÁLCA (2002-2008)
FORD FIESTA (MK6) (2002-2008) CSOMAGTÉRTÁLCA
FORD FIESTA (MK6) (2002-2008) CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
7
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
13 990 Ft
14 990 Ft
Részletek
A Ford Fiesta (MK6) csomagtértálca egy kiváló minőségű, praktikus és hasznos kiegészítő a 2002 és 2008 között gyártott Fiesta modellekhez. A csomagtértálca célja, hogy védelmet nyújtson az autó csomagterében a szennyeződések ellen, valamint segítsen rendben tartani a csomagokat és egyéb tárgyakat.

A 20849 cikkszámmal ellátott csomagtértálca pontosan illeszkedik az adott Ford Fiesta modell csomagtartójába, így tökéletesen optimalizálja a rendelkezésre álló tárolóteret. A tartós és könnyen tisztítható anyagból készült tálcának köszönhetően könnyen eltávolítható a kosz, az esetleges folyadékok vagy egyéb szennyeződések.

A csomagtértálca szélén lévő emelkedések megakadályozzák, hogy a folyadékok kifolyjanak az autó csomagterébe, így megakadályozva a szennyeződéseket és az esetleges sérüléseket. Emellett a tálcának köszönhetően könnyen elrendezheti a csomagokat a csomagtérben, ezáltal növelve a rendet és az átláthatóságot.

A Ford Fiesta csomagtértálca könnyen telepíthető és eltávolítható, így nincs szükség semmilyen speciális eszközre vagy szakértőre a beszereléshez. Egyszerűen csak helyezze be a tálcát a csomagtérbe, és máris élvezheti az előnyeit.

Ha szeretné megőrizni autója csomagterét tisztaságban és rendezettségben, illetve megkönnyíteni a csomagok szállítását és tárolását, akkor a Ford Fiesta (MK6) csomagtértálca tökéletes választás Önnek. Ne habozzon, rendelje meg még ma és változtassa meg autója praktikusságát és kényelmét egy egyszerű és hatékony kiegészítő segítségével!
Adatok
Cikkszám:
20849
Kiegészítő termékek