Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT QUBO CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2022)
FIAT QUBO CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2022)
14 490 Ft
13 490 Ft

FIAT QUBO CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2022)

FIAT QUBO CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2022)
FIAT QUBO (2007-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
FIAT QUBO (2007-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
FIAT QUBO (2007-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Szilikon gumi)
FIAT QUBO (2007-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Szilikon gumi)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
7
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
13 490 Ft
14 490 Ft
Részletek
A Fiat Qubo csomagtértálca egy kiváló minőségű, speciálisan tervezett tartó, amely tökéletes illeszkedést biztosít a 2007-től 2022-ig gyártott Fiat Qubo modell csomagtartójához. A praktikus és funkcionalista kialakítás lehetővé teszi, hogy könnyedén rendszerezhesse és szervezhesse az autójában szállított tárgyakat, miközben védelmet nyújt a csomagtér felületének a károsodás ellen.

A csomagtértálca anyaga strapabíró, könnyen tisztítható műanyag, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak, valamint a kisebb folyadéktömgeknek és szennyeződéseknek. A tálcát könnyen és gyorsan fel lehet helyezni a csomagtérbe, anélkül hogy bármilyen módosítást kellene tenni az autó eredeti berendezésén.

A Fiat Qubo csomagtértálca segít megakadályozni, hogy a csomagtérben szállított tárgyak elmozduljanak vagy összekeveredjenek a vezetés során. Ezáltal nem csak a tárgyak biztonságosabb szállítását teszi lehetővé, hanem a csomagtér tisztaságát és rendezettségét is megőrzi. A tálcán található bordázott felület tovább növeli a tárgyak stabilitását és biztosítja, hogy ne csússzanak el a szállítás során.

A csomagtértálca praktikus tárolórekesszel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kisebb tárgyakat, mint például kis eszközöket, kötél vagy szerszámokat könnyen elhelyezhessük a csomagtérben anélkül, hogy széthullana. Ezáltal az autóban tartott dolgok mindig könnyen elérhetőek és rendezettek maradnak.

A Fiat Qubo csomagtértálca (cikkszám: 20847) ideális választás minden olyan autós számára, aki szeretné megóvni autója csomagtérét a sérülésektől és a kosz és szennyeződések ellen. A tartó könnyen kezelhető, egyszerűen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszú távon biztosítja az autó csomagtartójának védelmét és rendben tartását.
Adatok
Cikkszám:
20847
Kiegészítő termékek