Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT CROMA CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2013)
FIAT CROMA CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2013)
15 990 Ft
14 990 Ft

FIAT CROMA CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2013)

FIAT CROMA CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2013)
FIAT CROMA (2005-2013) CSOMAGTÉRTÁLCA
FIAT CROMA (2005-2013) CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.17   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
14 990 Ft
15 990 Ft
Részletek
A Fiat Croma csomagtértálca kifejezetten az 2005-2013 között gyártott modellekre lett tervezve, hogy segítsen megőrizni és rendben tartani a csomagtér belső részét. A cikkszáma 20845, és az autó tulajdonosai számára kiváló kiegészítő lehetőséget biztosít a különböző tárgyak szállításának kényelmére és biztonságára.

Ez a csomagtértálca kiváló minőségű anyagokból készült, ami garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az anyag vízálló és könnyen tisztítható, így könnyedén eltávolíthatók róla a kosz vagy folyadékok. A tálcának pontosan illeszkednie kell az autó csomagtérjéhez, így biztos lehet benne, hogy minden tárgy biztonságban van a szállítás során.

A Fiat Croma csomagtértálca segít megvédeni az autó csomagtérjét a sérülésektől és károktól, valamint megakadályozza a tárgyak elcsúszását vagy felborulását vezetés közben. A tálcának speciális kialakítása van, hogy könnyen befogadja és rögzítse a különböző tárgyakat, és megakadályozza azok mozgását.

Az autótulajdonosok számára a Fiat Croma csomagtértálca kiváló megoldást nyújt a csomagtér rendben tartására és a tárgyak biztonságos szállítására. Az egyszerű telepítésnek köszönhetően könnyen felhelyezhető az autó csomagtérjébe, és könnyedén eltávolítható, ha szükséges.

Összességében a Fiat Croma csomagtértálca egy praktikus és stílusos kiegészítő az autóhoz, amely megkönnyíti mindennapi szállítási feladatokat és hozzájárul az autó csomagtérjének rendezettségéhez és védelméhez. Ajánljuk minden Fiat Croma tulajdonosnak, aki szeretné praktikusan és esztétikusan rendezni az autója csomagterét.
Adatok
Cikkszám:
20845
Kiegészítő termékek