Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT PUNTO GRANDE CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2009)
FIAT PUNTO GRANDE CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2009)
11 490 Ft
10 490 Ft

FIAT PUNTO GRANDE CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2009)

FIAT PUNTO GRANDE CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2009)
FIAT PUNTO GRANDE (2005-2009) CSOMAGTÉRTÁLCA (DESIGN GUMI)
FIAT PUNTO GRANDE (2005-2009) CSOMAGTÉRTÁLCA (DESIGN GUMI)
FIAT PUNTO GRANDE (2005-2009) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
FIAT PUNTO GRANDE (2005-2009) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
9
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 490 Ft
11 490 Ft
Részletek
A FIAT PUNTO GRANDE CSOMAGTÉRTÁLCA egy kiváló minőségű autótartó rekesz, melyet az 2005-2009 között gyártott Fiat Punto Grande modellekhez terveztek. A cikkszám alapján könnyen azonosítható a megfelelő típussal ellátott autóhoz, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik a csomagtér méretéhez.

Ez a csomagtértálca praktikus megoldást kínál az autóban szállított tárgyak rendszerezésére és biztonságos rögzítésére. A pontos méretezésnek köszönhetően maximálisan kihasználható a csomagtér kapacitása, így hatékonyan lehet pakolni és szállítani a holmikat anélkül, hogy azok elmozdulnának vagy összetörnének az úton.

A FIAT PUNTO GRANDE CSOMAGTÉRTÁLCA rendkívül strapabíró anyagból készült, ami hosszú élettartamot és megbízható használatot garantál. Ellenáll az ütéseknek, kopásnak és a nedvességnek, így hosszú ideig megőrzi eredeti állapotát és funkcionalitását. Könnyen tisztítható és karbantartható, így mindig ragyogóan tiszta és friss marad.

A csomagtértálca pontosan illeszkedik a Fiat Punto Grande csomagtérjéhez, így nincs szükség semmilyen további beállításra vagy alakításra a telepítés során. Egyszerűen csak helyezze be a helyére, és már használatra is kész. Könnyen és gyorsan ki- és bepakolható vele, így időt és energiát takaríthat meg a mindennapi használat során.

Ha szeretné praktikusabbá tenni a Fiat Punto Grande csomagtérjét és biztonságosabban szállítani a szállított tárgyakat, akkor a FIAT PUNTO GRANDE CSOMAGTÉRTÁLCA ideális választás lehet Önnek. Megbízható, tartós és könnyen használható - ez a csomagtértálca mindent tud, amire csak szüksége lehet a mindennapokban. Ne hagyja ki ezt a hasznos kiegészítőt, és rendelje meg még ma!
Adatok
Cikkszám:
20839
Kiegészítő termékek