Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT PUNTO II. CSOMAGTÉRTÁLCA (1999-2005)
FIAT PUNTO II. CSOMAGTÉRTÁLCA (1999-2005)
12 990 Ft
11 990 Ft

FIAT PUNTO II. CSOMAGTÉRTÁLCA (1999-2005)

FIAT PUNTO II. CSOMAGTÉRTÁLCA (1999-2005)
FIAT PUNTO II. (1999-2005) CSOMAGTÉRTÁLCA
FIAT PUNTO II. (1999-2005) CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
8
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 990 Ft
12 990 Ft
Részletek
A Fiat Punto II. csomagtértálca egy kiváló minőségű, speciálisan a 1999 és 2005 közötti évjáratú Fiat Punto II. modellhez tervezett tartozék. A csomagtértálca egy praktikus és stílusos kiegészítője a gépkocsinak, amely segít megőrizni a csomagtér tisztaságát és rendjét.

Az ilyen típusú csomagtértálcák általában kiváló minőségű, strapabíró anyagból készülnek, például kemény műanyagból vagy gumiból. Ezek az anyagok könnyen tisztíthatók és ellenállnak a nedvességnek, kopásnak és sérüléseknek, így hosszú élettartamot biztosítanak a csomagtértálca számára.

A Fiat Punto II. csomagtértálca tökéletesen illeszkedik az autó csomagterébe, és szabályos formájú, méretei pontosan megfelelnek a gépkocsi csomagterének méreteinek. Emellett a tálcának kialakított perem segít megakadályozni a folyadékok szivárgását és a csomagteret tisztán és rendezetten tartani.

A csomagtértálca könnyen beszerelhető és eltávolítható a csomagtérből, így könnyen tisztítható és karbantartható. Számos előnye van annak, hogy egy ilyen tálcát használunk a csomagtérben, például a csomagok és egyéb tárgyak védelme, a tisztaság megőrzése és a könnyebb tisztítás lehetősége.

A Fiat Punto II. csomagtértálca (cikkszám: 20838) egy megbízható és praktikus kiegészítője lehet az autódnak, amely segít megőrizni a csomagtér tisztaságát és rendezettségét. Ha értékeled a rendszeretetet és az autód tisztaságát, akkor érdemes lehet beszerezned egy ilyen csomagtértálcát a Fiat Punto II. modellhez.
Adatok
Cikkszám:
20838
Kiegészítő termékek