Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT PANDA CSOMAGTÉRTÁLCA (2003-2012)
FIAT PANDA CSOMAGTÉRTÁLCA (2003-2012)
10 990 Ft
9 990 Ft

FIAT PANDA CSOMAGTÉRTÁLCA (2003-2012)

FIAT PANDA CSOMAGTÉRTÁLCA (2003-2012)
FIAT PANDA (2003-2012) CSOMAGTÉRTÁLCA
FIAT PANDA (2003-2012) CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
9
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
9 990 Ft
10 990 Ft
Részletek
A Fiat Panda csomagtértálca egy kiváló minőségű, strapabíró kiegészítő, amely tökéletesen illeszkedik a 2003 és 2012 között gyártott Fiat Panda modellek csomagterébe. A cikkszáma 20837-nek köszönhetően könnyedén azonosítható és beszerezhető az autó tartozékokra specializálódott üzletekben.

Ez a csomagtértálca rendkívül praktikus és hasznos kiegészítő a Panda tulajdonosok számára. Segítségével megóvhatják az autójuk csomagterét a szennyeződésektől, folyadékoktól és egyéb káros hatásoktól. A tálcának köszönhetően könnyedén tisztán tartható a csomagtér, hiszen egyszerűen kiemelhető és letörölhető. Emellett a szabványos formájának köszönhetően pontosan illeszkedik az autó csomagterébe, így maximálisan kihasználható a rendelkezésre álló hely.

A Fiat Panda csomagtértálca anyaga strapabíró műanyag, amely hosszú élettartamot biztosít a terméknek. Ellenáll az UV-sugárzásnak, hőmérsékletváltozásoknak és a mechanikai hatásoknak is, így hosszú távon is megőrzi esztétikus kinézetét és funkcionalitását.

A csomagtértálca könnyedén beilleszthető és kivehető az autó csomagtartójából, így rugalmasan használható az elhelyezés és a tisztítás során is. A termék könnyű és könnyen szállítható, így akár hosszabb utazások során is praktikus segítséget nyújt a csomagok rendben tartásában és védelmében.

Összességében a Fiat Panda csomagtértálca a mindennapi használat során megkönnyíti az autó csomagterének rendben tartását és védelmét. Strapabíró anyagának és kialakításának köszönhetően hosszú távon is megbízható kiegészítője lehet a Fiat Panda tulajdonosoknak. Ne hagyja ki ezt a kényelmes és praktikus tartozékot, hogy autója csomagtere mindig rendezett és tiszta legyen!
Adatok
Cikkszám:
20837
Kiegészítő termékek