Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT LINEA CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2014)
FIAT LINEA CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2014)
16 990 Ft
15 990 Ft

FIAT LINEA CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2014)

FIAT LINEA CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2014)
FIAT LINEA (2006-2014) CSOMAGTÉRTÁLCA
FIAT LINEA (2006-2014) CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
15 990 Ft
16 990 Ft
Részletek
A Fiat Linea csomagtértálca egy praktikus és stílusos kiegészítő az autóban. Ez a speciálisan tervezett tálcacsak az 2006-2014 közötti Fiat Linea modellekhez illeszkedik tökéletesen, így biztosítva, hogy az autó csomagtartója mindig rendezett és tiszta legyen.

A csomagtértálca ellenálló, könnyen tisztítható anyagból készül, így könnyen kezelhető és hosszú élettartamú. A speciális forma és méret biztosítja, hogy pontosan illeszkedjen az autó csomagtartójába, így megakadályozza a kisebb tárgyak elmozdulását vezetés közben. Ezáltal nem csak a csomagtartó tisztaságát és rendezettségét őrzi meg, hanem a tárgyak biztonságos szállítását is biztosítja.

A Fiat Linea csomagtértálca könnyen telepíthető és eltávolítható, így könnyen lehet tisztítani vagy cserélni szükség esetén. Az anyaga UV- és időjárásálló, így nem fog elszíneződni vagy károsodni a napfény vagy az időjárás hatására.

Ez a csomagtértálca ideális választás azok számára, akik szeretnék védeni autójuk csomagtartóját, és praktikusan és esztétikusan szeretnék rendezni a tárgyaikat az utazások során. A Fiat Linea csomagtértálca megkönnyíti az autóban való szállítást és növeli a csomagtér kihasználhatóságát.

Ha Ön egy Fiat Linea autó tulajdonosa és szeretne a csomagtartójába egy praktikus és esztétikus kiegészítőt beszerezni, akkor a 20836 cikkszámú Fiat Linea csomagtértálca ideális választás lehet. Biztos lehet benne, hogy ez a tartós és praktikus kiegészítő segíteni fog abban, hogy autója mindig rendezett és tiszta legyen, és a szállított tárgyai biztonságosan érkezzenek meg a helyszínre.
Adatok
Cikkszám:
20836
Kiegészítő termékek