Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

DACIA SANDERO CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2012)
DACIA SANDERO CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2012)
14 990 Ft
13 990 Ft

DACIA SANDERO CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2012)

DACIA SANDERO CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2012)
DACIA SANDERO (2008-2012) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
DACIA SANDERO (2008-2012) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
DACIA SANDERO (2008-2012) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
DACIA SANDERO (2008-2012) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
7
Kezdete: 2024.04.17   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
13 990 Ft
14 990 Ft
Részletek
A Dacia Sandero csomagtértálca tökéletes kiegészítője autód hatékony és tiszta tárolásának. Ez az eredeti gyári tartozék ideális választás azoknak, akik szeretnék megőrizni csomagtartójuk tisztaságát és rendjét, miközben védik az autó belső részét a sérülésektől és szennyeződésektől.

A 20823 cikkszámú csomagtértálca speciálisan a 2008-2012 közötti gyártott Dacia Sandero modellekhez lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik az autó hátsó részébe. A precízen megmunkált anyagból készült tálcának köszönhetően könnyedén lehet tisztán tartani és karbantartani.

A csomagtértálca rendkívül praktikus és funkcionális kialakítású. Segítségével könnyedén rendszerezheted a csomagokat és tárgyakat a csomagtartóban, így elkerülheted, hogy azok összekeveredjenek vagy összekoszoljanak. Emellett a tálcának köszönhetően könnyebben lehet megtalálni és hozzáférni azokhoz a dolgokhoz, amiket magaddal viszel utazások során.

A csomagtértálca anyaga könnyű és ellenálló, így hosszú élettartamot garantál. Továbbá víz- és porálló tulajdonságokkal rendelkezik, így hatékonyan védi az autó belső részét a nedvességtől és szennyeződésektől.

A Dacia Sandero csomagtértálca telepítése egyszerű és gyors, anélkül, hogy bármilyen különleges eszközre vagy szakértelemre lenne szükség. Egyszerűen illeszd be a csomagtartóba és már használatba is veheted.

Ha szeretnéd megőrizni autód csomagtartójának tisztaságát és rendjét, valamint hatékonyan védeni a belső részét a sérülésektől és szennyeződésektől, akkor a Dacia Sandero csomagtértálca tökéletes választás számodra. Ne habozz, és szerezd be ezt a kiváló minőségű terméket még ma!
Adatok
Cikkszám:
20823
Kiegészítő termékek