Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CHEVROLET EPICA CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2012)
CHEVROLET EPICA CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2012)
13 990 Ft
12 990 Ft

CHEVROLET EPICA CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2012)

CHEVROLET EPICA CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2012)
CHEVROLET EPICA (2006-2012) CSOMAGTÉRTÁLCA
CHEVROLET EPICA (2006-2012) CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
7
Kezdete: 2024.04.12   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
12 990 Ft
13 990 Ft
Részletek
A Chevrolet Epica csomagtértálca egy kiváló minőségű, speciálisan tervezett tartozék, amely tökéletesen illeszkedik az 2006-2012 között gyártott Chevrolet Epica modellek csomagtartójába. A cikk száma: 20818.

Ez a csomagtértálca rendkívül praktikus és hasznos kiegészítő a Chevrolet Epica tulajdonosai számára, akik szeretnék megőrizni autójuk csomagtartóját tisztán és rendezetten. A speciális kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autó csomagtartójának formájához, így maximális védelmet nyújt a becsempészett kosz, nedvesség és egyéb szennyeződések ellen.

A csomagtértálca anyaga strapabíró és könnyen tisztítható, így hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését és funkcionalitását. A csomagtértálca emellett csúszásgátló felülettel is rendelkezik, így az autóban szállított tárgyak stabilan helyezkednek el, és nem csúszkálnak ide-oda a vezetés közben.

Telepítése rendkívül egyszerű és gyors, nincs szükség semmilyen speciális szerszámra vagy szereléstechnikusra. Csak kell beilleszteni a helyére a csomagtértálca, és máris használatba vehető.

A Chevrolet Epica csomagtértálca nemcsak praktikus és esztétikus, de hosszú távú beruházás is a Chevrolet Epica tulajdonosai számára. Védőrétege megóvja az autó csomagterét a kopástól és sérülésektől, így hosszú távon is megőrzi az autó értékét.

Ha szeretné védeni és rendben tartani Chevrolet Epica csomagtartóját, akkor ne habozzon beszerezni ezt a kiváló minőségű és praktikus csomagtértálca terméket! A Chevrolet Epica csomagtértálca (2006-2012) megvásárolható számos autóalkatrész kereskedésben és online szaküzletben. Javasoljuk a Chevrolet eredeti tartozékok beszerzését, hogy biztos legyen a termék minőségében és megbízhatóságában.
Adatok
Cikkszám:
20818
Kiegészítő termékek