Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CHEVROLET CRUZE CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2017)
CHEVROLET CRUZE CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2017)
14 990 Ft
13 990 Ft

CHEVROLET CRUZE CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2017)

CHEVROLET CRUZE CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2017)
CHEVROLET CRUZE (2009-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (5 AJTÓS)
CHEVROLET CRUZE (2009-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (5 AJTÓS)
CHEVROLET CRUZE (2009-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (SEDAN)
CHEVROLET CRUZE (2009-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (SEDAN)
CHEVROLET CRUZE (2009-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (KOMBI)
CHEVROLET CRUZE (2009-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (KOMBI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
7
Kezdete: 2024.04.12   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
13 990 Ft
14 990 Ft
Részletek
A Chevrolet Cruze csomagtértálca egy kiváló minőségű, prémium anyagból készült tartozék, amely tökéletes védelmet nyújt az autód csomagtartójának. A cikk száma 20817-es jelzésű, és az évek 2009-től 2017-ig terjedő időszakra ajánlott.

Ez a csomagtértálca pontosan illeszkedik a Chevrolet Cruze csomagtartójába, így megakadályozza a kosz, a nedvesség, az olaj és egyéb szennyeződések behatolását az autó belső részébe. A speciális forma és anyag használata lehetővé teszi, hogy könnyen tisztítható legyen, így mindig tiszta és rendezett marad a csomagtartó.

A csomagtértálca nagyszerű védelmet nyújt az autód belső részének, megakadályozva az esetleges károsodásokat és karcokat. Ezáltal hosszabb élettartamot biztosít az autódnak, és megőrzi annak értékét.

A Chevrolet Cruze csomagtértálca egyszerűen telepíthető, és könnyedén eltávolítható, amikor tisztításra van szükség. A tartozék könnyű és strapabíró anyagból készült, így hosszú ideig használható marad anélkül, hogy megsérülne.

Az ilyen típusú csomagtértálca remek választás mindazoknak, akik szeretnék megóvni autójuk csomagtartóját, és rendben tartani a gépkocsi belső terét. A Chevrolet Cruze csomagtértálca praktikus és hasznos tartozék, amely segít a mindennapi használat során is. Ne hagyja, hogy az autója belső terében szennyeződések gyűljenek fel, védje meg autóját a Chevrolet Cruze csomagtértálcával!

Vásárolja meg most ezt a kiváló minőségű tartozékot, és élvezze az autója tisztaságát és rendezettségét minden nap!
Adatok
Cikkszám:
20817
Kiegészítő termékek