Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CHEVROLET CAPTIVA CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2017)
CHEVROLET CAPTIVA CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2017)
15 990 Ft
14 990 Ft

CHEVROLET CAPTIVA CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2017)

CHEVROLET CAPTIVA CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2017)
CHEVROLET CAPTIVA (2006-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (RUGALMAS MŰANYAG)
CHEVROLET CAPTIVA (2006-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (RUGALMAS MŰANYAG)
CHEVROLET CAPTIVA (2006-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
CHEVROLET CAPTIVA (2006-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.12   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
14 990 Ft
15 990 Ft
Részletek
A Chevrolet Captiva csomagtértálca egy praktikus és stílusos kiegészítő az autó kényelmes és tiszta tartásához. A cikkszáma 20816, és az 2006 és 2017 között gyártott Captiva modellekhez készült. Ez az egyedi tervezésű csomagtértálca pontosan illeszkedik az autó csomagtartójába, így megakadályozza a kosz és nedvesség bejutását, valamint védi a csomagtartó belsejét a sérülésektől.

A Chevrolet Captiva csomagtértálcája anyaga egy magas minőségű, könnyen tisztítható műanyag, amely tartós és időtálló. A tálcán található emelkedett perem védi a csomagtartót a folyadékok kifolyásától és a sérülésektől, így megőrzi az autó eredeti állapotát. Az antiallergén anyagnak köszönhetően a csomagtértálca nemcsak szép és praktikus, hanem egészséges is az utasok számára.

A csomagtértálca könnyen telepíthető anélkül, hogy bármilyen módosítást kellene végrehajtani az autón. Egyszerűen csak helyezze be a tálcát a csomagtartóba, és máris készen áll a használatra. A csomagtértálca könnyen tisztítható nedves ruhával vagy vízzel, így mindig tiszta és rendezett marad.

A Chevrolet Captiva csomagtértálca nemcsak praktikus, hanem esztétikus kiegészítő is az autó belső terében. Az elegáns fekete szín és az apró részletek gondos kidolgozottsága teszi stílusossá és vonzóvá ezt a kiegészítőt. A csomagtértálca segít megőrizni az autó csomagtartójának rendjét és tisztaságát, így mindig könnyedén megtalálhatja és rendezett maradhatnak a szükséges tárgyak.

Ha szeretné megvédeni autója csomagtartóját a szennyeződésektől és sérülésektől, valamint egy praktikus és szép kiegészítővel felszerelni, akkor a Chevrolet Captiva csomagtértálca a tökéletes választás. Kényelmes használata, tartóssága és esztétikus megjelenése garantáltan elégedetté teszi az autó tulajdonosát. Tegye még kényelmesebbé és tisztábbá az autó használatát a Chevrolet Captiva csomagtértálcájával!
Adatok
Cikkszám:
20816
Kiegészítő termékek