Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CITROEN C3 PICASSO CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2017)
CITROEN C3 PICASSO CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2017)
15 490 Ft
14 490 Ft

CITROEN C3 PICASSO CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2017)

CITROEN C3 PICASSO CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2017)
CITROEN C3 PICASSO (2009-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
CITROEN C3 PICASSO (2009-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
CITROEN C3 PICASSO (2009-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
CITROEN C3 PICASSO (2009-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.16   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
14 490 Ft
15 490 Ft
Részletek
A Citroen C3 Picasso csomagtértálca a praktikus kiegészítője a gépkocsidnak, amely segít megőrizni a csomagtér tisztaságát és rendezettségét. A különlegesen tervezett tálcának köszönhetően könnyedén tárolhatod az apróbb tárgyakat, eszközöket anélkül, hogy szétszóródnának vagy összekoszolnák a csomagtér padlóját.

Az 20806 cikkszámmal ellátott Citroen C3 Picasso csomagtértálca az autó gyári paramétereinek tökéletesen megfelelő, így könnyedén illeszthető a csomagtérbe anélkül, hogy módosításokat kellene végezned. A kiváló minőségű, strapabíró anyagból készült tálcának köszönhetően hosszú élettartammal rendelkezik, és ellenáll az időjárás viszontagságainak, valamint a súrlódásnak és a kopásnak is.

A csomagtértálca könnyen tisztítható, egyszerűen lemosható és szárazon tartható, így mindig higiénikus környezetet biztosít a csomagtérben. A speciális kialakításnak köszönhetően könnyen kezelhető és szállítható, valamint csökkenti a csúszás veszélyét is a gépkocsinak bármilyen mozgás közben.

A Citroen C3 Picasso csomagtértálca egyaránt hasznos lehet mindennapi használat során, amikor bevásárolsz vagy utazol, valamint hosszabb utazások alkalmával is, amikor több csomagot kell szállítanod. Praktikus és kényelmes megoldást nyújt a csomagtér rendjének és tisztaságának megőrzésére, valamint a gépkocsid megóvására a sérülésektől.

Ne hagyd, hogy a csomagtér rendetlensége vagy koszossága zavarjon vagy problémát okozzon számodra. Szerezd be a Citroen C3 Picasso csomagtértálcát a 20806 cikkszámmal, és élvezd a tiszta és rendezett csomagtér előnyeit még hosszú időn át!
Adatok
Cikkszám:
20806
Kiegészítő termékek