Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

AUDI A5/S5/RS5 (B8) CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2016)
AUDI A5/S5/RS5 (B8) CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2016)
17 990 Ft
16 990 Ft

AUDI A5/S5/RS5 (B8) CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2016)

AUDI A5/S5/RS5 (B8) CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2016)
AUDI A5/S5/RS5 (B8) (2007-2016) CSOMAGTÉRTÁLCA (RUGALMAS MŰANYAG)
AUDI A5/S5/RS5 (B8) (2007-2016) CSOMAGTÉRTÁLCA (RUGALMAS MŰANYAG)
AUDI A5/S5/RS5 (B8) (2007-2016) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
AUDI A5/S5/RS5 (B8) (2007-2016) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.12   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
16 990 Ft
17 990 Ft
Részletek
Az Audi A5/S5/RS5 (B8) csomagtértálca egy kiváló minőségű, precízen illeszkedő termék, amelyet speciálisan terveztek és gyártottak az adott típusú Audi járművekhez. A csomagtértálca cikkszáma 20785, és ideális választás minden olyan autótulajdonos számára, aki nemcsak a járművének belső részét szeretné védeni, hanem praktikus és elegáns kiegészítőt is keres a csomagterébe.

Ez a csomagtértálca pontosan illeszkedik az Audi A5/S5/RS5 (B8) modelljéhez, így tökéletes védelmet nyújt a padlóburkolatnak és az alatta lévő helynek a kosz, víz, sár és egyéb szennyeződések ellen. Ezenkívül könnyen tisztítható és hosszú élettartamú anyagból készül, így hosszú időn át megőrzi eredeti állapotát és esztétikus megjelenését.

A csomagtértálca telepítése rendkívül egyszerű és gyors, mivel a gyártó precíziós vágást és alakformálást alkalmazott, hogy tökéletesen illeszkedjen az autó csomagteréhez. Így nincs szükség semmilyen további szerelésre vagy rögzítésre, egyszerűen csak helyezze be a csomagtértálcát a megfelelő helyre, és máris készen áll a használatra.

Ez a csomagtértálca nemcsak a kényelmes és tiszta utazás érdekében fontos, hanem megvédi a jármű belső részét a lehetséges sérülésektől és kopástól is. Ezzel a kiegészítővel könnyedén megakadályozható, hogy a csomagtérből kiszivárognak folyadékok, szennyeződések, por vagy egyéb apró részecskék, amelyek ronthatják az autó állapotát és értékét.

Az Audi A5/S5/RS5 (B8) csomagatálca tehát nemcsak praktikus eszköz az autó belső részének védelmére és tisztán tartására, hanem esztétikus kiegészítő is, amely feldobja az autó csomagterét és stílusos megjelenést biztosít. Bízhat abban, hogy ez a csomagtértálca hosszú távon is megfelel az elvárásainak, és gond nélkül használhatja az autójában a mindennapok során. Ha szeretné megóvni járművét és növelni annak értékét, ne habozzon beszerezni ezt a kiváló minőségű csomagtértálcát az Audi A5/S5/RS5 (B8) modellhez.
Adatok
Cikkszám:
20785
Kiegészítő termékek