Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

AUDI A3/S3/RS3 (8L) CSOMAGTÉRTÁLCA (1996-2003)
AUDI A3/S3/RS3 (8L) CSOMAGTÉRTÁLCA (1996-2003)
15 490 Ft
14 490 Ft

AUDI A3/S3/RS3 (8L) CSOMAGTÉRTÁLCA (1996-2003)

AUDI A3/S3/RS3 (8L) CSOMAGTÉRTÁLCA (1996-2003)
AUDI A3/S3/RS3 (8L) (1996-2003) CSOMAGTÉRTÁLCA (RUGALMAS MŰANYAG)
AUDI A3/S3/RS3 (8L) (1996-2003) CSOMAGTÉRTÁLCA (RUGALMAS MŰANYAG)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.12   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
14 490 Ft
15 490 Ft
Részletek
Az AUDI A3/S3/RS3 (8L) csomagtértálca egy remek kiegészítője lehet autódnak, ha szeretnél rendet és tisztaságot tartani a csomagtartóban. A tálcát speciálisan az említett Audi modellekhez tervezték, így tökéletesen illeszkedik a csomagtérben lévő helyre, anélkül, hogy bármilyen módosítást kellene végrehajtani az autón.

A csomagtértálca kiváló minőségű, strapabíró anyagból készül, így hosszú éveken keresztül használhatod. A speciális anyagnak köszönhetően könnyen tisztítható is, így könnyedén eltávolíthatod róla a koszt vagy folyadékfoltokat. A tapadó felületnek köszönhetően pedig nem csúszkál el a csomagtérben, így biztonságosan tarthatod rajta az értéktárgyakat vagy a csomagtérben szállított dolgokat.

Az AUDI A3/S3/RS3 (8L) csomagtértálca ideális választás lehet, ha szeretnél megóvni egy tiszta és rendezett csomagtartót. Megakadályozza az apróbb dolgok elgurulását vagy az üvegek/poharak felborulását az úton való közlekedés során. A tálcát könnyen beillesztheted és kivenheted a csomagtartóból, ha szükséged lenne a teljes terület kihasználására. Ráadásul könnyen tisztítható és takarítható is, így mindig makulátlanul tiszta lesz az autód csomagtartója.

Az AUDI A3/S3/RS3 (8L) csomagtértálca praktikus kiegészítője lehet autódnak, amely megkönnyíti a mindennapokat. Ha szeretnéd megvédeni az autó csomagtartóját a szennyeződésektől és sérülésektől, akkor érdemes beszerezned ezt a kiváló minőségű és strapabíró tálcát. Ne hagyd, hogy a kisebb balesetek vagy ütések tönkretegyék az autód csomagtartóját, inkább óvd meg a tálcával és élvezd a tisztaságot és rendet az autódban. Az AUDI A3/S3/RS3 (8L) csomagtértálca egyszerűen használható és praktikus megoldás lehet a mindennapokban, amely segít abban, hogy autód mindig rendezett legyen.
Adatok
Cikkszám:
20777
Kiegészítő termékek