Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

ALFA ROMEO 156 CSOMAGTÉRTÁLCA (1997-2005)
ALFA ROMEO 156 CSOMAGTÉRTÁLCA (1997-2005)
13 490 Ft
12 490 Ft

ALFA ROMEO 156 CSOMAGTÉRTÁLCA (1997-2005)

ALFA ROMEO 156 CSOMAGTÉRTÁLCA (1997-2005)
ALFA ROMEO 156 (1997-2005) CSOMAGTÉRTÁLCA
ALFA ROMEO 156 (1997-2005) CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
7
Kezdete: 2024.04.12   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
12 490 Ft
13 490 Ft
Részletek
Az ALFA ROMEO 156 csomagtértálca ideális kiegészítője a jármű belső tisztaságának megőrzésének. A kiváló minőségű anyagból készült tálcát speciálisan tervezték és gyártották az ALFA ROMEO 156 modellek számára, amelyeket 1997 és 2005 között gyártottak. A termék cikkszáma 20773, így könnyen azonosítható a megfelelő típussal rendelkező járművekhez.

A csomagtértálca praktikus kialakítása lehetővé teszi, hogy a csomagokat, bevásárló táskákat vagy bármi mást könnyedén szállíthassunk anélkül, hogy aggódnunk kellene az autó belső részének koszolódásától. Az állítható tálcát könnyen be tudjuk illeszteni a csomagtérbe, és kényelmesen tisztítható, amennyiben piszkos lesz.

Az ALFA ROMEO 156 csomagtértálca rendkívül tartós és ellenálló, így hosszú távon is megfelelő védelmet nyújt az autó belső részének. A fekete színű tálcát a jármű belsejéhez tökéletesen illeszkedő méretekkel tervezték, így harmonikus és esztétikus megjelenést biztosít.

Az ALFA ROMEO 156 csomagtértálca könnyen elérhető, és jó választás mindazoknak, akik szeretnék megóvni autójuk tisztaságát és rendezettségét. A termék strapabíró anyagokból készül, így hosszú élettartammal rendelkezik, és a mindennapi használat során is kiváló teljesítményt nyújt.

Összességében az ALFA ROMEO 156 csomagtértálca ideális választás a praktikusságot és megjelenést egyaránt szem előtt tartó autótulajdonosok számára. A kiváló minőségű anyagokból készült tálcával könnyedén megőrizhetjük autónk csomagtérét a mindennapi használat során felmerülő kosz és károsodások ellen. A cikkszám segítségével könnyen kiválaszthatjuk az autónkhoz legmegfelelőbb típust, így biztosítva járművünk hosszú távú védelmét és esztétikus megjelenését.
Adatok
Cikkszám:
20773
Kiegészítő termékek