Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

MERCEDES-BENZ SPRINTER GUMISZŐNYEG (2006-2018)
MERCEDES-BENZ SPRINTER GUMISZŐNYEG (2006-2018)
12 190 Ft
11 190 Ft

MERCEDES-BENZ SPRINTER GUMISZŐNYEG (2006-2018)

MERCEDES-BENZ SPRINTER GUMISZŐNYEG (2006-2018)
MERCEDES-BENZ SPRINTER (2006-2018) GUMISZŐNYEG
MERCEDES-BENZ SPRINTER (2006-2018) GUMISZŐNYEG
MERCEDES-BENZ SPRINTER (2006-2018) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
MERCEDES-BENZ SPRINTER (2006-2018) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.03   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 190 Ft
12 190 Ft
Részletek
A Mercedes-Benz Sprinter gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autókiegészítő, melyet speciálisan terveztek a 2006 és 2018 közötti években gyártott Sprinter modellekhez. A cikkszám alapján könnyedén azonosítható és megrendelhető termék ideális választás minden olyan autótulajdonos számára, aki szereti autóját tiszta és rendezett állapotban tartani.

Az 20417-es cikkszámmal ellátott gumiszőnyeg kialakítása pontosan illeszkedik a Mercedes-Benz Sprinter belső teréhez, így tökéletes védelmet nyújt az autó padlójának a kopástól és szennyeződésektől. A szőnyeg anyaga strapabíró és könnyen tisztítható, így hosszú éveken át megőrzi esztétikus megjelenését és funkcionalitását.

A gumiszőnyeg rendkívül praktikus, hiszen könnyedén lehúzható és kimosható, így mindig tiszta és friss hatást kelt az autó beltere. A csúszásgátló felületének köszönhetően biztonságos használatot tesz lehetővé, így akár hosszabb autóutak során is kényelmesen vezethet az autós.

A Mercedes-Benz Sprinter gumiszőnyeg tökéletes választás minden olyan autótulajdonos számára, aki szereti gondosan karbantartani járművét és fontos számára az autó belső tereinek higiénikus és esztétikus állapota. A precíz kidolgozásának köszönhetően maximális védelmet nyújt az autó belső felületeinek, ezáltal hosszú távú befektetésnek bizonyul az autó karbantartásában.

Válassza Ön is a Mercedes-Benz Sprinter gumiszőnyeget, hogy autója mindig tiszta és rendezett legyen, és élvezhesse a vezetés kényelmét anélkül, hogy tartania kellene az autó belső tereinek állapotától!
Adatok
Cikkszám:
20417
Kiegészítő termékek