Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

VW TOUAREG (7L) GUMISZŐNYEG (2002-2010)
VW TOUAREG (7L) GUMISZŐNYEG (2002-2010)
12 490 Ft
11 490 Ft

VW TOUAREG (7L) GUMISZŐNYEG (2002-2010)

VW TOUAREG (7L) GUMISZŐNYEG (2002-2010)
VW TOUAREG (7L) (2002-2010) GUMISZŐNYEG (Rigum)
VW TOUAREG (7L) (2002-2010) GUMISZŐNYEG (Rigum)
VW TOUAREG (7L) (2002-2010) GUMISZŐNYEG (Petex)
VW TOUAREG (7L) (2002-2010) GUMISZŐNYEG (Petex)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.24   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A VW Touareg (7L) gumiszőnyeg tökéletes kiegészítője lehet autód belső térnek, ha szeretnéd megóvni az aljzatot a kosztól, sártól vagy nedvességtől. Ez a speciális gumiszőnyeg pontosan az autód alakjához és méretéhez lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik a padlóhoz anélkül, hogy elcsúszna vagy felbiccentene menet közben.

A cikkszám 20397-et viselő gumiszőnyeg kifejezetten a 2002-2010 közötti gyártott VW Touareg modellekhez lett tervezve, így biztos lehetsz benne, hogy tökéletesen illeszkedik az autó padlójához. A strapabíró anyagból készült szőnyeg könnyen tisztítható és hosszú élettartamú, így hosszú ideig szolgálhatja autódat.

Az ilyen típusú gumiszőnyegek kiváló védelmet nyújtanak az autó belső tere számára, megelőzve a padlókárpit esetleges kopását vagy koszolódását. Emellett könnyedén tisztán tarthatók, egyszerűen lemoshatók vízzel és szappannal, így mindig tisztán és frissen tarthatod autód belső tereit.

Ezen felül a gumiszőnyeg csökkentheti a zajszintet az autóban, javítva ezzel a vezetési élményt és komfortot. Ráadásul a víz- és koszfogó tulajdonságainak köszönhetően megakadályozza, hogy a nedvesség vagy kosz bejusson az autó padlójába, így hosszabb ideig megőrizheted autód belső tereinek szépségét és állapotát.

Végül, de nem utolsósorban, a VW Touareg gumiszőnyeg egységes megjelenést kölcsönöz autódnak, így stílusosabbá és átgondoltabbá varázsolja az belső teret. A precíz kidolgozású, színre és forma szerint is tökéletesen illeszkedő szőnyeg garantáltan feldobja autód belső terét és teszi komfortosabbá az utazást.

Összességében a VW Touareg (7L) gumiszőnyeg (cikkszám: 20397) ideális választás lehet, ha szeretnéd védeni autód belső tereit és egyúttal stílusosabbá tenni azt. Strapabíró, könnyen tisztítható és pontosan az autódhoz tervezett - ez a gumiszőnyeg minden szempontból kiváló választás lehet az autódban.
Adatok
Cikkszám:
20397
Kiegészítő termékek