Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

TOYOTA YARIS (XP10) GUMISZŐNYEG (1999-2005)
TOYOTA YARIS (XP10) GUMISZŐNYEG (1999-2005)
12 090 Ft
11 090 Ft

TOYOTA YARIS (XP10) GUMISZŐNYEG (1999-2005)

TOYOTA YARIS (XP10) GUMISZŐNYEG (1999-2005)
TOYOTA YARIS (XP10) (1999-2005) GUMISZŐNYEG
TOYOTA YARIS (XP10) (1999-2005) GUMISZŐNYEG
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.10   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Toyota Yaris (XP10) gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, precízen illeszkedő autótartozék, amely tökéletes védelmet nyújt az autó padlójának a szennyeződések, nedvesség és kopás ellen. A gumiszőnyeg cikkszáma 20372, és passzol az 1999 és 2005 közötti gyártási években készült Toyota Yaris modellekhez.

Az autó belterének védelme és tisztán tartása nagyon fontos ahhoz, hogy autónk mindig friss és újszerű állapotban legyen. A gumiszőnyeg tökéletes védelmet nyújt az autó padlójának kártevő hatásokkal szemben, könnyen tisztán tartható és mosható is, így hosszú élettartammal rendelkezik. A pontos méreteknek köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autó padlójához, nem csúszkál vagy lötyög, így biztosítva az utasok teljes komfortját az utazás során.

A Toyota Yaris gumiszőnyeg praktikus védelemmel látja el az autó belsejét a kosztól, víztől és egyéb szennyeződésektől. Jobban ellenállnak a kopásnak és az időjárási viszontagságoknak, mint a hagyományos textil szőnyegek. Az anyag vízlepergető tulajdonságokkal rendelkezik, így könnyen tisztán tartható és védi az autó padlóját a nedvességtől.

A gumiszőnyeg könnyen telepíthető és eltávolítható, így könnyen karbantartható és cserélhető is szükség esetén. A magas minőségű anyagnak köszönhetően hosszú élettartammal bír, és hosszú távon is megfelelő védelmet biztosít az autó padlójának.

Összességében a Toyota Yaris (XP10) gumiszőnyeg egy kiváló választás azoknak, akik szeretnék védeni az autójuk belterét a szennyeződésektől és kopástól. Pontos illeszkedése és könnyen tisztítható anyaga miatt ideális választás minden Yaris modell tulajdonosnak. A cikk száma 20372, így könnyen azonosítható a megfelelő típusú gépkocsihoz.
Adatok
Cikkszám:
20372
Kiegészítő termékek