Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

TOYOTA COROLLA VERSO GUMISZŐNYEG (2004-2009)
TOYOTA COROLLA VERSO GUMISZŐNYEG (2004-2009)
12 490 Ft
11 490 Ft

TOYOTA COROLLA VERSO GUMISZŐNYEG (2004-2009)

TOYOTA COROLLA VERSO GUMISZŐNYEG (2004-2009)
TOYOTA COROLLA VERSO (2004-2009) GUMISZŐNYEG (Frogum)
TOYOTA COROLLA VERSO (2004-2009) GUMISZŐNYEG (Frogum)
TOYOTA COROLLA VERSO (2004-2009) GUMISZŐNYEG (Novline)
TOYOTA COROLLA VERSO (2004-2009) GUMISZŐNYEG (Novline)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A Toyota Corolla Verso gumiszőnyeg a japán autógyártó eredeti tartozéka, amely tökéletesen illeszkedik a 2004 és 2009 között gyártott modellekhez. A 20365-ös cikkszámmal ellátott termék magas minőségű anyagból készült, hogy hosszú éveken keresztül megfelelő védelmet nyújtson az autó padlójának.

A gumiszőnyeg szabályos méreteivel és pontos illeszkedésével garantálja, hogy az autó padlója tökéletesen védve legyen a kosztól, saratól és nedvességtől. A szőnyeg könnyen tisztítható, és a belső tér higiénikus és ápoltnak tűnik. Emellett a szőnyeg biztonságot is nyújt, mivel megakadályozza a csúszást és azt, hogy a lábtér szennyeződjön vagy sérüljön.

A Toyota Corolla Verso gumiszőnyeg egyszerűen és gyorsan felszerelhető az autó padlójára, és könnyen tisztítható a tartóssága érdekében. A tartós anyagból készült szőnyeg ellenáll az időjárási hatásoknak és a kopásnak, így hosszú távon megőrzi esztétikus megjelenését. A praktikus kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen eltávolítható és tisztítható legyen szükség esetén.

A Toyota Corolla Verso gumiszőnyeg kiváló választás azoknak, akik szeretnék védeni autójuk belső terét és egyúttal megőrizni annak esztétikus megjelenését. A magas minőségű anyagok és a precíz kivitelezés garantálja, hogy ez a gumiszőnyeg hosszú időn át kiváló védelmet nyújt az autó belső tere számára, és segít megőrizni az autó értékét az évek során. A Toyota Corolla Verso gumiszőnyeg a praktikus és stílusos megoldás a autó belső terének védelmére és ápolására.
Adatok
Cikkszám:
20365
Kiegészítő termékek