Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

SKODA ROOMSTER GUMISZŐNYEG (2006-2015)
SKODA ROOMSTER GUMISZŐNYEG (2006-2015)
9 990 Ft
8 990 Ft

SKODA ROOMSTER GUMISZŐNYEG (2006-2015)

SKODA ROOMSTER GUMISZŐNYEG (2006-2015)
SKODA ROOMSTER (2006-2015) GUMISZŐNYEG (Rigum - 2P)
SKODA ROOMSTER (2006-2015) GUMISZŐNYEG (Rigum - 2P)
SKODA ROOMSTER (2006-2015) GUMISZŐNYEG
SKODA ROOMSTER (2006-2015) GUMISZŐNYEG
SKODA ROOMSTER (2006-2015) GUMISZŐNYEG (GUZU)
SKODA ROOMSTER (2006-2015) GUMISZŐNYEG (GUZU)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

10
Kezdete: 2024.04.09   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
8 990 Ft
9 990 Ft
Részletek
A SKODA Roomster gumiszőnyeg tökéletes választás az autód belső terének védelmére és esztétikai feldobására. Ez az egyedi méretű gumiszőnyeg speciálisan az 2006-2015 közötti Skoda Roomster modellekhez lett tervezve, így tökéletes illeszkedést biztosít a jármű padlójához.

A gumiszőnyeg anyaga magas minőségű, tartós és könnyen tisztítható. Ellenáll a kopásnak, szakadásnak és foltoknak, így hosszú ideig megőrzi szép kinézetét. Az anyag textúrája biztosítja a tapadást, így a szőnyeg fixen a helyén marad még a leghevesebb kanyarokban és fékezések során is.

A termék ergonomikus kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén behelyezhető legyen az autóba, és a pontosan illeszkedő formája megakadályozza a szennyeződések bejutását a jármű padlójára. Emellett a gumiszőnyeg alján található csúszásgátló réteg biztosítja a stabilitást, így nem csúszkál a padlóra helyezve sem.

A SKODA Roomster gumiszőnyeg nemcsak praktikus, de stílusos kiegészítője is az autódnak. Az elegáns fekete szín tökéletesen passzol az autó belső terének designjához, így harmonikus egységet teremt az összképpel. Az finom, átgondolt részletek és a precíz kidolgozás igazi minőségi érzetet sugároz a gumiszőnyegből.

Ha szeretnéd megóvni autód padlóját a különböző káros hatásoktól, valamint igényes és stílusos megjelenést szeretnél teremteni belső tereidben, akkor a SKODA Roomster gumiszőnyeg a tökéletes választás számodra. Ne hagyd, hogy az autó belső tere leromoljon, válassz minőségi védelmet és esztétikát egyaránt biztosító gumiszőnyeget!
Adatok
Cikkszám:
20355
Kiegészítő termékek