Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

RENAULT MODUS GUMISZŐNYEG (2004-2012)
RENAULT MODUS GUMISZŐNYEG (2004-2012)
12 490 Ft
11 490 Ft

RENAULT MODUS GUMISZŐNYEG (2004-2012)

RENAULT MODUS GUMISZŐNYEG (2004-2012)
RENAULT MODUS (2004-2012) GUMISZŐNYEG
RENAULT MODUS (2004-2012) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.12   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A Renault Modus gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autótartozék, melyet kifejezetten a 2004 és 2012 közötti gyártási időszakra terveztek. A termék cikkszáma 20333, hogy könnyedén azonosítani lehessen a megfelelő autótípushoz.

Ez a gumiszőnyeg tökéletes védelmet nyújt az autó padlójának az elhasználódástól, foltoktól és egyéb károktól. A speciálisan a Renault Modus modellekhez tervezett forma és méret biztosítja, hogy tökéletesen illeszkedjen az autó padlójához anélkül, hogy elcsúszna vagy zavaró lenne a vezetés közben.

Az anyaga ellenálló és könnyen tisztítható, így hosszú élettartammal és könnyű karbantartással bír. A megfelelő gondossággal és időszakos tisztítással ez a gumiszőnyeg hosszú éveken át megőrzi eredeti állapotát és esztétikai szépségét.

A Renault Modus gumiszőnyeg nemcsak praktikus védelmet nyújt az autó padlójának, hanem stílusos kiegészítője is lehet az autó belső térnek. A fekete szín és az elegáns textúra igazi szépséget kölcsönöz az autó belső terének, feldobva azt és egyedi stílust kölcsönözve.

Az autótulajdonosok számára nagy előny, hogy könnyedén és gyorsan lecserélhetik az elöregedett vagy sérült gumiszőnyeget erre a prémium minőségű Renault Modus gumiszőnyegre, ami javítja az autó megjelenését és védelmet biztosít a padlónak.

Összességében a Renault Modus gumiszőnyeg egy kiváló választás azoknak, akik szeretnék megóvni autójuk belső terét, miközben stílusos és egyedi megjelenést kölcsönöznek neki. A kiváló minőség, az ellenálló anyagok és az pontos illeszkedés garantálják, hogy ez a gumiszőnyeg hosszú távon is kiváló szolgálatot nyújt majd az autóban.
Adatok
Cikkszám:
20333
Kiegészítő termékek