Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

RENAULT MEGANE III. GUMISZŐNYEG (2009-2016)
RENAULT MEGANE III. GUMISZŐNYEG (2009-2016)
12 490 Ft
11 490 Ft

RENAULT MEGANE III. GUMISZŐNYEG (2009-2016)

RENAULT MEGANE III. GUMISZŐNYEG (2009-2016)
RENAULT MEGANE III. (2009-2016) GUMISZŐNYEG (Rigum)
RENAULT MEGANE III. (2009-2016) GUMISZŐNYEG (Rigum)
RENAULT MEGANE III. (2009-2016) GUMISZŐNYEG (Guzu)
RENAULT MEGANE III. (2009-2016) GUMISZŐNYEG (Guzu)
RENAULT MEGANE III. (2009-2016) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
RENAULT MEGANE III. (2009-2016) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A Renault Megane III. gumiszőnyeg ideális kiegészítője lehet az autója belső térének. Ez a speciálisan az 2009 és 2016 között gyártott Megane III. modellekhez tervezett gumiszőnyeg tökéletes illeszkedést biztosít a jármű padlójához, így védi az autót a kosztól, folyadékoktól és egyéb szennyeződésektől.

A gumiszőnyeg cikkszáma 20332, amely fontos információ lehet a megfelelő termék kiválasztásához. A szőnyeg anyaga magas minőségű, ellenálló gumi, amely hosszú élettartamot garantál az autó belső terében. A speciális kialakítás és anyagának köszönhetően könnyen tisztítható, egyszerűen lemosható és könnyen helyreállítható a friss és tiszta megjelenés érdekében.

Ezen kívül a gumiszőnyeg antisztatikus tulajdonságokkal is rendelkezik, így csökkenti az áramütés lehetőségét és megakadályozza a statikus elektromosság felhalmozódását az autó belső terében. Emellett a szőnyeg alján található speciális gumibesorolások segítik a csúszásmentes illeszkedést, így biztosítva az utasok és a vezetők maximális biztonságát az autóban.

A Renault Megane III. gumiszőnyeg nemcsak praktikus, de esztétikus is. Az elegáns és letisztult design tökéletesen illeszkedik a Megane III. belső téréhez, anélkül, hogy elvonja az autó belső designját. A gyári színválasztékban elérhető szőnyeg könnyen kombinálható az autó többi belső kiegészítőjével, így harmonikus és összhangban lévő megjelenést biztosítva az autó belső tere számára.

Összességében a Renault Megane III. gumiszőnyeg egy kiváló minőségű és praktikus kiegészítője lehet az autójának, amely védelmet nyújt az autó belső terében, miközben esztétikusan kiegészíti az autó designját. Válassza a Renault gyári termékeit és élvezze a magas minőséget és tartósságot az autó belső tere számára.
Adatok
Cikkszám:
20332
Kiegészítő termékek