Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

RENAULT LAGUNA III. GUMISZŐNYEG (2007-2015)
RENAULT LAGUNA III. GUMISZŐNYEG (2007-2015)
12 090 Ft
11 090 Ft

RENAULT LAGUNA III. GUMISZŐNYEG (2007-2015)

RENAULT LAGUNA III. GUMISZŐNYEG (2007-2015)
RENAULT LAGUNA III. (2007-2015) GUMISZŐNYEG
RENAULT LAGUNA III. (2007-2015) GUMISZŐNYEG
RENAULT LAGUNA III. (2007-2015) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
RENAULT LAGUNA III. (2007-2015) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
RENAULT LAGUNA III. (2007-2015) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
RENAULT LAGUNA III. (2007-2015) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Renault Laguna III gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, precízen méretezett autó kiegészítő, mely tökéletesvé teszi az autó belső terét. A termék kifejezetten a 2007 és 2015 között gyártott Renault Laguna III típusú járművekhez lett tervezve, így tökéletes illeszkedést biztosít az autó padlójához.

A gumiszőnyeg cikkszáma 20329, és az egyedi tervezésnek köszönhetően pontosan a Laguna III belső terére lett formázva. A szőnyeg anyaga kiemelkedő minőségű, ellenáll az elhasználódásnak, és könnyen tisztítható is. Emellett a speciálisan kialakított szélek és domborított mintázatok segítik, hogy a szőnyeg szorosan illeszkedjen az autó padlójához, így nem csúszkál el még a leghevesebb vezetés során sem.

A gumiszőnyeg nemcsak esztétikailag teszi vonzóbbá az autó belső terét, de praktikus funkciókkal is rendelkezik. Az anyaga könnyen tisztítható, ezért könnyű szennyeződéseket eltávolítani róla, és hosszú élettartammal rendelkezik. A szőnyeg alatti csúszásgátló réteg pedig biztosítja, hogy az autó szőnyege ne csússzon el használat közben.

A Renault Laguna III gumiszőnyeg telepítése egyszerű és gyors, nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakképzésre. Csak helyezze el a szőnyeget az autó padlójára, és azonnal élvezheti az új autójának belső tisztaságát és esztétikáját.

Ha szeretné felfrissíteni autója belső terét, és védelmet biztosítani annak padlójának, akkor a Renault Laguna III gumiszőnyeg a tökéletes választás. Praktikus, tartós és esztétikus megjelenésével hozzájárul autója értékének megőrzéséhez és kényelmesebb vezetési élményhez. Ne habozzon, rendelje meg még ma, és tegye autóját még vonzóbbá és kényelmesebbé ezzel az exkluzív gumiszőneggel!
Adatok
Cikkszám:
20329
Kiegészítő termékek