Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

RENAULT LAGUNA II. GUMISZŐNYEG (2000-2007)
RENAULT LAGUNA II. GUMISZŐNYEG (2000-2007)
12 490 Ft
11 490 Ft

RENAULT LAGUNA II. GUMISZŐNYEG (2000-2007)

RENAULT LAGUNA II. GUMISZŐNYEG (2000-2007)
RENAULT LAGUNA II. (2000-2007) GUMISZŐNYEG (Guzu)
RENAULT LAGUNA II. (2000-2007) GUMISZŐNYEG (Guzu)
RENAULT LAGUNA II. (2000-2007) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
RENAULT LAGUNA II. (2000-2007) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A Renault Laguna II. gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autó kiegészítő, melyet az 2000 és 2007 között gyártott modellekhez terveztek. A cikkszám alapján könnyen azonosítható, így biztos lehet benne, hogy a megfelelő autóhoz rendelte meg a terméket.

Ez a gumiszőnyeg speciálisan a Renault Laguna II. számára készült, így tökéletesen illeszkedik az autó padlóteréhez. A tartós anyagból készült gumiszőnyeg megakadályozza a kosz és nedvesség bejutását az autó belső terébe, ezzel megóvva az autó padlóját a kopástól és károsodástól.

A gumiszőnyeg könnyen tisztítható, egyszerűen lehúzható az autó belső teréből, majd kiöblítve vagy lekefélve könnyedén megtisztítható. Ezáltal hosszú távon is megőrizheti autója belső terének rendezett és tiszta állapotát.

A Renault Laguna II. gumiszőnyeg nem csak praktikus, de esztétikus kiegészítője is autójának. A szőnyeg kialakítása és színe igazodik az autó belső dizájnjához, így harmonikusan illeszkedik az autó belső terébe.

Ha fontos számára az autója higiéniája és esztétikája, akkor a Renault Laguna II. gumiszőnyeg tökéletes választás lehet. Rendszeres tisztítással és karbantartással hosszú éveken át megóvhatja autója padlóját és ezzel növelheti autója élettartamát is. Ne hagyja, hogy az autó belseje elhasználódjon, válassza a minőségi gumiszőnyeget, és élvezze az autózás komfortját és stílusát egyaránt.
Adatok
Cikkszám:
20328
Kiegészítő termékek