Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

RENAULT KANGOO (FURGON) GUMISZŐNYEG (1997-2007)
RENAULT KANGOO (FURGON) GUMISZŐNYEG (1997-2007)
10 990 Ft
10 090 Ft

RENAULT KANGOO (FURGON) GUMISZŐNYEG (1997-2007)

RENAULT KANGOO (FURGON) GUMISZŐNYEG (1997-2007)
RENAULT KANGOO (FURGON) (1997-2007) GUMISZŐNYEG
RENAULT KANGOO (FURGON) (1997-2007) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 900 Ft
10 090 Ft
10 990 Ft
Részletek
A Renault Kangoo furgon gumiszőnyeg egy kiváló minőségű és tartós kiegészítő, amelyet az 1997 és 2007 között gyártott modellekhez terveztek. A cikkszám alapján könnyen azonosítható és illeszkedik a Kangoo furgon padlójához, így tökéletes védelmet nyújtva az autó belső tere számára.

Az alaktartó, kiváló minőségű anyagból készült gumiszőnyeg könnyen tisztítható és időtálló, így hosszú távon is megőrzi esztétikus kinézetét és funkcióját. Az anyag vízálló és könnyen tisztítható, így ideális választás a minden nap használt járművek esetében is.

A gumiszőnyeg pontos méretezésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a Kangoo furgon padlójához, így nem csúszkál és nem hajlik meg használat közben. A precíz kidolgozás és a minőségi anyagok garantálják, hogy hosszú távon is megbízható védelmet nyújt az autó belső tere számára.

A gumiszőnyeg könnyedén beilleszthető és kivehető a padlórészről, így könnyen tisztítható és karbantartható. Ráadásul a szőnyeg csúszásgátló felülettel rendelkezik, így biztonságos és kényelmes használatot biztosít a mindennapi vezetés során.

A Renault Kangoo furgon gumiszőnyeg (1997-2007) egy kiváló minőségű, praktikus és esztétikus kiegészítő, amely tökéletes választás lehet az autó belső terének védelmére és a vezetés komfortjának növelésére. Ne hagyja, hogy az autó belsőtere koszos és sérült legyen, válassza a megbízható védelmet nyújtó gumiszőnyeget a Kangoo furgonhoz!
Adatok
Cikkszám:
20327
Kiegészítő termékek