Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

RENAULT CLIO II. GUMISZŐNYEG (1998-2005)
RENAULT CLIO II. GUMISZŐNYEG (1998-2005)
12 090 Ft
11 090 Ft

RENAULT CLIO II. GUMISZŐNYEG (1998-2005)

RENAULT CLIO II. GUMISZŐNYEG (1998-2005)
RENAULT CLIO II. (1998-2005) GUMISZŐNYEG
RENAULT CLIO II. (1998-2005) GUMISZŐNYEG
RENAULT CLIO II. (1998-2005) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
RENAULT CLIO II. (1998-2005) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.22   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Renault Clio II. gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, strapabíró autó kiegészítő, mely tökéletesen illeszkedik az 1998 és 2005 között gyártott Renault Clio II. modellekhez. A cikkszámának 20325-nek köszönhetően könnyen azonosítható és beszerezhető a megfelelő típusú autóhoz.

A gumiszőnyeg rendkívül praktikus és hasznos kiegészítője autónak, hiszen megvéd az esetleges kosztól, károsodástól, nedvességtől és egyéb szennyeződésektől az autó padlóját. A megfelelő méretű és formájú gumiszőnyeg tökéletesen illeszkedik az autó padlójához, így nem csúszik el használat közben sem.

A Renault Clio II. gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható és mosható, így hosszú távon is megőrizheti esztétikus megjelenését és védelmi funkcióját. Az anyaga rendkívül ellenálló és tartós, így hosszú élettartamú és megbízható kiegészítője lehet az autónak.

A gumiszőnyeg telepítése egyszerű és gyors, nem igényel speciális szerszámokat vagy szakértelmet. A csomag tartalmazza az összes szükséges információt és útmutatást a telepítéshez, így akár otthon is könnyedén elvégezhető.

Összességében a Renault Clio II. gumiszőnyeg egy praktikus és stílusos autó kiegészítő, mely védelmet nyújt az autó padlójának, emellett könnyen tisztítható és tartós anyagból készül. Ha szeretné megőrizni autója megjelenését és értékét, válassza ezt a kiváló minőségű gumiszőnyeget!
Adatok
Cikkszám:
20325
Kiegészítő termékek