Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

PEUGEOT EXPERT (FURGON) GUMISZŐNYEG (2007-2016)
PEUGEOT EXPERT (FURGON) GUMISZŐNYEG (2007-2016)
10 990 Ft
10 090 Ft

PEUGEOT EXPERT (FURGON) GUMISZŐNYEG (2007-2016)

PEUGEOT EXPERT (FURGON) GUMISZŐNYEG (2007-2016)
PEUGEOT EXPERT (FURGON) (2007-2016) GUMISZŐNYEG (RIGUM)
PEUGEOT EXPERT (FURGON) (2007-2016) GUMISZŐNYEG (RIGUM)
PEUGEOT EXPERT (FURGON) (2007-2016) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
PEUGEOT EXPERT (FURGON) (2007-2016) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 900 Ft
10 090 Ft
10 990 Ft
Részletek
A PEUGEOT EXPERT (FURGON) GUMISZŐNYEG tökéletes kiegészítője lehet autód belső terének. Ez a speciálisan tervezett, kiváló minőségű gumiszőnyeg pontosan illeszkedik a Peugeot Expert furgonokhoz, amelyeket 2007 és 2016 között gyártottak. A cikkszám: 20321.

Ez a gumiszőnyeg nem csak esztétikailag szépít fel egy kopott belsőtérű járművet, de védi is az autó padlóját a kosztól, szennyeződésektől és nedvességtől. Ezáltal hosszabb élettartamot biztosít autódnak, és megkíméli az aljzatot a kopástól és károsodástól.

A PEUGEOT EXPERT GUMISZŐNYEG anyaga nagyon strapabíró és könnyen tisztítható. Az anyag kiváló minőségű, így akár éveken át is szépen maradhat a használat során. Ráadásul vízálló, így könnyedén eltávolíthatók róla az esetleges folyadékok vagy egyéb szennyeződések.

A gumiszőnyeg könnyen illeszkedik az autó padlójához, és nem csúszkál a használat során. Ez biztonságosabbá teszi az autózást, hiszen elkerülhetők a szétszóródó tárgyak vagy a lábmunkáló csúszása a jármű padlóján.

Ez a PEUGEOT EXPERT GUMISZŐNYEG praktikus választás lehet bármelyik Peugeot Expert tulajdonosnak, aki szeretné megóvni autója belső terét és megkönnyíteni a takarítást. Ugyanakkor stílusos kiegészítőként is szolgálhat, ami még kellemesebbé teszi autózás élményét.

Ha szeretnéd megtartani autód belső terét épségben és tisztán, valamint egy praktikus és esztétikus kiegészítőt keresel, akkor a PEUGEOT EXPERT GUMISZŐNYEG a tökéletes választás számodra. Ne habozz, és vásárold meg most, hogy autódat még jobban megóvd és szebbé tégy vele!
Adatok
Cikkszám:
20321
Kiegészítő termékek