Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

PEUGEOT BOXER GUMISZŐNYEG (1994-2006)
PEUGEOT BOXER GUMISZŐNYEG (1994-2006)
11 990 Ft
10 990 Ft

PEUGEOT BOXER GUMISZŐNYEG (1994-2006)

PEUGEOT BOXER GUMISZŐNYEG (1994-2006)
PEUGEOT BOXER (1994-2006) GUMISZŐNYEG
PEUGEOT BOXER (1994-2006) GUMISZŐNYEG
PEUGEOT BOXER (1994-2006) GUMISZŐNYEG (2 RÉSZES)
PEUGEOT BOXER (1994-2006) GUMISZŐNYEG (2 RÉSZES)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.09   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 990 Ft
11 990 Ft
Részletek
A PEUGEOT BOXER GUMISZŐNYEG tökéletes kiegészítője lehet gépkocsijának, ha szeretné megóvni az autó belső terét a kosztól, szennyeződésektől és nedvességtől. Az 1994-2006 között gyártott Peugeot Boxer modellekhez tervezett gumiszőnyeg ideális választás a védőburkolatok között, hiszen precízen illeszkedik az autó padlójához.

A gumiszőnyeg cikkszáma 20319, és kiváló minőségű anyagokból készült, hogy hosszú élettartamot biztosítson. Strapabíró és könnyen tisztítható, így akár minden nap használva is könnyen kezelhető marad. A szőnyeg precíz méretekkel rendelkezik, így pont passzol az adott típusú autóhoz, nem csúszik el, és biztosítja az autó belső részének védelmét.

A PEUGEOT BOXER GUMISZŐNYEG fekete színben kapható, így igazodik a legtöbb autó belső dizájnjához és könnyen harmonizál az autó beltérrel. A szőnyeg ergonomikus kialakítása biztosítja, hogy kényelmesen beléphessen és kiszállhasson az autóból, valamint hogy a padló mindig tiszta és rendezett legyen.

A PEUGEOT BOXER GUMISZŐNYEG ideális választás azoknak, akik szeretik gondozni és védeni járművüket. Az autópadló védelme mellett a gumiszőnyeg könnyedén eltávolítható és tisztítható, így mindig friss és szép marad.

Ha szeretné megőrizni autója értékét és tisztaságát, válassza a PEUGEOT BOXER GUMISZŐNYEG-et! A tartós és könnyen kezelhető gumiszőnyeg garantáltan kiváló választás a Peugeot Boxer tulajdonosok számára. A vásárláskor ügyeljen arra, hogy a megfelelő évjáratú autómodellhez válassza a megfelelő cikkszámú gumiszőnyeget, hogy a lehető legjobb illeszkedést és védelmet biztosítsa járművének.
Adatok
Cikkszám:
20319
Kiegészítő termékek