Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

OPEL VECTRA C GUMISZŐNYEG (2002-2009)
OPEL VECTRA C GUMISZŐNYEG (2002-2009)
12 490 Ft
11 490 Ft

OPEL VECTRA C GUMISZŐNYEG (2002-2009)

OPEL VECTRA C GUMISZŐNYEG (2002-2009)
OPEL VECTRA C (2002-2009) GUMISZŐNYEG (Guzu)
OPEL VECTRA C (2002-2009) GUMISZŐNYEG (Guzu)
OPEL VECTRA C (2002-2009) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
OPEL VECTRA C (2002-2009) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
Az Opel Vectra C gumiszőnyeg ideális kiegészítője autódnak, hiszen kiváló védelmet nyújt az autó padlójának. A 2002 és 2009 között gyártott Opel Vectra C modellekhez tervezett gumiszőnyeg könnyen illeszkedik az autó padlójára, így biztosítva a maximális védelmet a kosz, sár, nedvesség és egyéb szennyeződések ellen.

A cikk száma 20305-re a gumiszőnyeg minőségi anyagának köszönhetően hosszú élettartamot és tartósságot nyújt. A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, egyszerűen lemosható és könnyen szárítható, így mindig tiszta és friss állapotban tarthatod az autó padlóját.

Az Opel Vectra C gumiszőnyeg szép, fekete színével harmonizál az autó belső terével, így stílusos kiegészítője lesz autódnak. Az exkluzív megjelenés mellett a gumiszőnyeg praktikus használatával is könnyebbséget jelent az autó tisztán tartásában.

A tökéletesen illeszkedő Opel Vectra C gumiszőnyeg nemcsak esztétikus, de biztonságos is. A tapadó felülete lehetővé teszi, hogy a szőnyeg ne csússzon el az autó padlóján, így nem kell aggódnod a vezetés közben, hogy a szőnyeg elmozdul.

Az Opel Vectra C gumiszőnyeg az autó belső terének védelme mellett hozzájárul az autó hosszabb élettartamához is, hiszen megóvja a padlót az esetleges sérülésektől és kopástól. Válassz minőségi védelmet autódnak az Opel Vectra C gumiszőnyeggel, hogy mindig tiszta és szép legyen az autó belső tere!
Adatok
Cikkszám:
20305
Kiegészítő termékek