Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

OPEL MERIVA A GUMISZŐNYEG (2002-2010)
OPEL MERIVA A GUMISZŐNYEG (2002-2010)
11 990 Ft
10 990 Ft

OPEL MERIVA A GUMISZŐNYEG (2002-2010)

OPEL MERIVA A GUMISZŐNYEG (2002-2010)
OPEL MERIVA A (2002-2010) GUMISZŐNYEG
OPEL MERIVA A (2002-2010) GUMISZŐNYEG
OPEL MERIVA A (2002-2010) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
OPEL MERIVA A (2002-2010) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
OPEL MERIVA A (2002-2010) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
OPEL MERIVA A (2002-2010) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.05.15   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 990 Ft
11 990 Ft
Részletek
Az Opel Meriva gumiszőnyeg egy igényes és praktikus kiegészítő, ideális választás az autó belső terének védelmére. Ez a speciálisan tervezett gumiszőnyeg 2002 és 2010 közötti Opel Meriva modellekhez lett tervezve, így pontosan illeszkedik az autó padlójához, és maximális védelmet biztosít a szennyeződések ellen.

A gumiszőnyeg strapabíró anyagból készült, így hosszú élettartamot és tartósságot garantál az autó belső terében. A szőnyeg felülete kiváló minőségű és könnyen tisztítható, így könnyedén eltávolíthatók róla a kosz- és sárlerakódások. Emellett a szőnyeg anyaga vízlepergető tulajdonsággal is rendelkezik, így nem csak a száraz, de nedves időjárási viszonyok között is hatékonyan véd az autó padlóját a nedvességtől.

Az Opel Meriva gumiszőnyeg ergonomikus kialakítású, optimális tapadást biztosít az autó padlóján, így maximális biztonságot nyújt az autó vezetése során. A szőnyeg alján található speciális gumiborítás abban segít, hogy stabilan a helyén maradjon, és ne csússzon el vezetés közben.

Ezen felül, az Opel Meriva gumiszőnyeg könnyen telepíthető és eltávolítható az autó padlójáról, így könnyedén tisztán tartható és cserélhető szükség esetén. Az autó belső terébe a gumiszőnyeg elhelyezése révén nem csak a tisztaság és higiénia szintje javul, de az autó megjelenése is elegánsabbá válik.

Összességében az Opel Meriva gumiszőnyeg kiváló választás azoknak, akik szeretnék megóvni autójuk belső terét a szennyeződésektől és a kopástól. Praktikus, stílusos és természetesen Opel Meriva modellekhez tervezett, ez a gumiszőnyeg optimális védelmet biztosít az autó belső terében.
Adatok
Cikkszám:
20300
Kiegészítő termékek